spot_img
AcasăslolvaciaSPECTACOLE - Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22–28 februarie 2017

SPECTACOLE – Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22–28 februarie 2017

DISTRIBUIȚI

SPECTACOLE Săptămâna aceasta Teatrul Municipal Baia Mare va juca în deplasare spectacolul ”Casa de pe graniță”, regia Marcel Țop.

Mai exact, spectacolul este programat miercuri 22 februarie, la ora 19.00, la Teatrul de Nord din Satu Mare, prețul unui bilet fiind de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari.

Vineri 24 februarie, de la ora 19.00 este programat spectacolul ALBASTRU. GALBEN. ROȘU, text și regie artistică Radu Macrinici.

Acest spectacol invită spectatorii, la mai bine de-un sfert de veac de la Revoluţia română din 1989 să se aşeze din nou comod în fotolii, de data asta nu în faţa televizorului, ca atunci, în decembrie, ci pe scena unui teatru. Asta pentru a reflecta la ceea ce s-a-ntâmplat în acele zile şi, mai ales, la ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu noi, dacă n-ar fi existat acei „frumoşi nebuni ai străzilor”.

Sâmbătă 25 februarie, de la ora 19.00 la Sala Studio a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Prah”, de Spiro Gyorgy.

Este o comedie amară despre un cuplu care, după o viață modestă și plină de lipsuri, câștigă o sumă  imensă la loterie, iar viața lor este de dată peste cap.

Perspectiva îmbogățirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial. Bucuria fără măsură și pericolele nevăzute, pe care o viață îmbelșugată le poate aduce, le dărâmă orizonturile și le distruge echilibrul.

Tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, la Sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul ”Locomotivioara Leneșă”, de S. Marsek.

Marți 28 februarie, la ora 19.00, este programat ultimul spectacol din luna februarie.

La Sala Studio, se pune în scenă spectacolul ”Ursul”, de A. P. Cehov, regia Doru Fârte.

Această farsă într-un act spune povestea unei văduve, Elena Nicolaevna Popova, care și-a iubit foarte mult bărbatul, Nicolai Mihailovici Popov. Aceasta trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea soțului ei.

Servitorul ei credincios, Luka, încearcă în fel și chip să o readucă la „viață” dar, aparent, fără nicio speranță.  Asta, până apare tânărul moșier Smirnov, iar întreg Universul se schimbă.

Informaţii furnizate de Marchiș Corina – Departament Marketing&PR Teatrul Municipal Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA