spot_img
AcasăslolvaciaSPECTACOLE - Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 10-12 februarie

SPECTACOLE – Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 10-12 februarie

DISTRIBUIȚI

SPECTACOLE Săptămâna aceasta debutează la Teatrul Municipal Baia Mare cu premiera spectacolului ”Edmond” după David Mamet, regia Andrei Dinu.

SPECTACOLE Premiera este programată pentru vineri, 10 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare, cu publicul pe scenă, iar prețul unui bilet este 20 de lei.

În acest spectacol inedit veți descoperi un tip nemulțumit de ceea ce se întâmplă cu viața lui și care decide să o ia de la capăt.

Sâmbătă 11 februarie, la Sala Teatrului de Păpuși, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați să urmărească spectacolul ”Albă ca Zăpada”, după Frații Grimm.

Duminică 12 februarie, la Sala Studio a teatrului se joacă cea mai bună piesă românescă de teatru a anului 1997, premiu acordat de UNITER și Casa Regală a României. De la ora 19.00, așteptăm iubitorii de teatru la spectacolul ALBASTRU. GALBEN. ROȘU, text și regie artistică Radu Macrinici.

La mai bine de-un sfert de veac de la Revoluţia română din 1989, acest spectacol vă invită să vă aşezaţi din nou comod în fotolii, de data asta nu în faţa televizorului, ca atunci, în decembrie, ci pe scena unui teatru, pentru a reflecta la ceea ce s-a-ntâmplat în acele zile şi, mai ales, la ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu noi, dacă n-ar fi existat acei „frumoşi nebuni ai străzilor”.

Informații furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA