spot_img
AcasăslolvaciaSPECTACOLE – Ce piese se joacă la Teatrul Municipal în perioada 1-5...

SPECTACOLE – Ce piese se joacă la Teatrul Municipal în perioada 1-5 februarie

DISTRIBUIȚI

SPECTACOLE Prima săptămână din luna februarie debutează la teatrul băimărean cu patru spectacole, adresate tuturor categoriilor de vârstă.
SPECTACOLE Miercuri 1 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, se joacă spectacolul ”Ursul” de A. P. Cehov, regia Doru Fârte.

Această farsă într-un act spune povestea unei văduve, Elena Nicolaevna Popova, care și-a iubit foarte mult soțul, dar care trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea acestuia. Servitorul ei credincios, Luka, încearcă în fel și chip să o readucă la „viață” ,dar, aparent, fără nicio speranță. Asta, până apare tânărul moșier Smirnov, iar întreg Universul se schimbă.

Joi 2 februarie, la ora 19.00 la sala Studio a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Prah”, de Spiro Gyorgi, o comedie amară despre un cuplu care, după o viață modestă și plină de lipsuri, câștigă o sumă imensă la loterie, iar viața lor este de dată peste cap. Perspectiva îmbogățirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial. Bucuria fără măsură și pericolele nevăzute, pe care o viață îmbelșugată le poate aduce, le dărâmă orizonturile și le distruge echilibrul.

Sâmbătă 4 februarie, la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși va avea loc spectacolul pentru copii ”Hansel și Gretel”.

Duminică 5 februarie, de la ora 19.00 iubitorii de teatru sunt așteptați la spectacolul ZORBA`S DIONYSOS după Nikos Kazantzakis, regia Marcel Țop, scenografia Anca Cernea, un spectacol despre o legendă, despre viața neasemuitului Zorbas, figură dionisiacă de grec adevărat ce a adunat în jurul său personaje pitorești, pe care le-a învățat să iubească viața și să înțeleagă moartea.

Prețul biletelor la secția Dramă este 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari. La secția Păpuși, prețul unui bilet este 5 lei.
Orarul Agenției de bilete: luni – sâmbătă între orele 12.00 – 13.00 / 18.00 – 19.00; duminică între orele 18.00 – 19.00. Informații și rezervări la tel. 0736 216 437 sau la [email protected]

Credit FOTO Dan Cristian Popovici

Informaţii furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA