Acasăsinucidere maramuresSpectacol extraordinar de muzica populara: "DE-ACASĂ CÂND AM PLECAT" (VIDEO)

Spectacol extraordinar de muzica populara: „DE-ACASĂ CÂND AM PLECAT” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

„Dansul primăverii, primăvara cântecelor” se întoarce. Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania” şi Consiliul Judeţean Maramureş, organizatorii spectacolului, promit o duminică de neuitat în compania folclorului maramureşean. De această dată, artista Ileana Bumbar va fi sărbătorită la cei peste 15 ani în cadrul ansamblului.

O duminică de neuitat îi aşteaptă pe iubitorii folclorului maramureşan, dar şi pentru artista Ileana Bumbar, care va fi sărbătorită în cadrul spectacolului „Dansul primăverii, primăvara cântecelor”, prin lansarea albumului muzical „De-acasă când am plecat”.
Albumul a fost pregătit de Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania”, cu sprijinul C.J., pentru a marca activitatea vastă a artistei Ileanei Bumbar în slujba maramureşenilor.
Printre soliştii care vor cânta şi vor încâta asistenţa se numără Fraţii Florea, Ştefan şi Andrei Petreuş, Angela Buciu, Voichița Nemeş Andreica, Marinel Petreuș şi Gheorghe Pârja, Petrică Mureşan, Mihai Chiş și Niţuca Iusco, Titus Perşe, Dumitru Dobrican, Vasile Coca, dar şi mulţi alţii. Spectacolului „Dansul Primaverii, Primavara Cântecelor”, va avea loc, duminică, 14 aprilie, de la ora 17.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare. Biletele se pot procura de la sediul Ansamblul Folcloric National „Transilvania”, pentru suma de 10 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA