AcasăAdministrațieSPECTACOL DE DRIFT ÎN BAIA MARE - Finala Campionatului Național de Drift:...

SPECTACOL DE DRIFT ÎN BAIA MARE – Finala Campionatului Național de Drift: motoare turate, cauciucuri încinse și emoții pentru participanți și privitori

DISTRIBUIȚI

SPECTACOL DE DRIFT ÎN BAIA MARE  Timp de două zile, municipiul Baia Mare a fost gazda celei mai mari competiții de drift din România, dar și printre cele mai mari din Europa. Finala Campionatului Național de Drift 2018 a adus la Baia Mare 40 de piloți din toată Europa, care s-au duelat pentru cel mai mare premiu oferit în România: 5.000 de euro.

Nume mari din drift, piloți cunoscuți la nivel mondial au încins atmosfera pe circuitul stradal de pe Bulevardul Independenței. Este vorba despre campionul King of Europe din acest an, slovacul Marco Zakouril, multiplul campion al Ucrainei, Dimitryi Illuk, campionul Ungariei, Robi Nagy dar și Campionul Europei la drift pe traseu montan, Norbert Kovacik.

De asemenea, în premieră, la categoria Semi Pro, a concurat și pilotul oficial al Municipiului Baia Mare din cadrul Clubului Sportiv Minaur, Natalia Iocsak.

Prima zi a competiției s-a desfășurat normal, excepție fiind un accident mai serios, dar în urma căruia nici o persoană nu a fost rănită, dar și câteva ieșiri în decor în timpul antrenamentelor.

Adevăratul spectacol a avut loc duminică, fiind momentul în care s-a decis câștigătorul Campionatului Național de Drift 2018.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA