AcasăEvenimentSPECTACOL CARITABIL – „Ridică-te, TATI!” va avea loc luni, 4 decembrie, la...

SPECTACOL CARITABIL – „Ridică-te, TATI!” va avea loc luni, 4 decembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare.

DISTRIBUIȚI

SPECTACOL CARITABIL  Ridică-te, TATI! e un spectacol gândit de fetele de la Asociația SENS, colegele mele de la SkirtBike, împreună cu artiști ai Teatrului Municipal și ai Teatrului de Păpuși, care urmărește să strângă donații pentru Răzvan, prietenul Kingăi și tăticul Oliviei care urmează să vină zilele astea pe lume.

La scurt timp după ce Olivia a decis să se așeze în burtica mamei sale, Răzvan a avut un accident de mașină în Baia Mare, în urma căruia a intrat în comă și apoi în stare minimă de conștiență, în prezent dând semne de revenire locomotorie și neurologică. Acum se află în București cu mama lui, face kinetoterapie zilnic acasă și continuă cu medicamentația prescrisă. Reînvață să vorbească, să își folosească membrele, fiind încă imobilizat la pat. Diagnosticul lui este tetrapareză spastică cronică, scrie Alina Rad.

Fiindcă are nevoie urgent de kinetoterapie intensivă și tratamente specifice la o clinică specializată de recuperare cu internare și pentru că ne dorim s-o vedem pe Olivia în brațele tatălui ei, vă invităm să ne ajutați la atingerea obiectivului acestui eveniment: asigurarea costurilor primelor 6 luni de tratament la o clinică în Cluj sau București (15.000 de euro).

Puteți cumpăra un bilet la spectacol, donația minimă fiind 25 lei sau puteți depune orice sumă doriți în contul asociației. 

Datele contului pentru donații:

Asociatia SENS – Unicredit Bank – Baia Mare
Cont LEI: RO46 BACX 0000 0009 2108 2001
Cont EURO: RO19 BACX 0000 0009 2108 2002 – Mențiune: Ridică-te, tati!

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA