AcasăEvenimentSportSPECIAL - Legendarul Gheorghe Gruia va fi comemorat la România - Finlanda...

SPECIAL – Legendarul Gheorghe Gruia va fi comemorat la România – Finlanda ce se dispută în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Moment comemorativ la meciul pe care naționala de handbal masculin îl va disputa în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Duminică, 10 ianuarie, când România va susține partida cu Finlanda Federația Română de Handbal va organiza un moment menit să marcheze memoria celui mai mare jucător al tuturor timpurilor, legenda Gheorghe Gruia.

Momentul comemorativ va avea loc la începutul partidei cu Finlanda, meci care este programat de la ora 20:30.

„Astfel, jucătorii români vor ieși la încălzire cu tricouri inscripționate cu fotografia și numărul de joc al lui Gheorghe Gruia. Reprezentanții F.R.H. vor rosti un discurs pentru a aminti contribuția lui Gheorghe Gruia la transformarea handbalului în sport național, iar partida va începe cu un moment de reculegere. Jucătorii vor purta o banderolă neagră, iar fiecare spectator prezent va primi un material despre cariera și performanțele neegalate ale lui Gheorghe Gruia. Ținând cont că tricoul cu numărul 10 a fost purtat de mai multe personalități ale handbalului românesc și, la sfatul colegilor de generație ai lui Gheorghe Gruia, acest tricou va putea fi folosit în continuare de către jucătorii activi, ca un semn al continuității și tradiției sportului nostru”,  se arată într-un comunicat de presă al Federației Române de Handbal.

Meciul dintre România și Finlanda contează pentru turneul de pre-calificare în play-off-ul Campionatului Mondial de Handbal din 2017. În tur, România a învins categoric Finlanda cu scorul de 21-34.

Credit Foto: www.frh.ro

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA