AcasămodeleSPARGERE – Un om de afaceri a rămas fără 110.000 de euro

SPARGERE – Un om de afaceri a rămas fără 110.000 de euro

DISTRIBUIȚI

Un om de afaceri din Bistriţa s-a trezit luni pe la prânz fără agoniseala de o viaţă. Un hoţ i-a spart apartamentul şi i-a luat seiful, în care bistriţeanul adăpostea nu mai puţin de 110.000 de euro. Hoţul a mai furat şi un geamantan, unde a ascuns banii şi cu care a transportat „prada”.

Luni, un afacerist din Bistriţa s-a trezit fără agoniseala de o viaţă. Acesta avea mai multe magazine de haine bărbăteşti, iar tot profitul generat îl agonisea, în speranţa de a-şi cumpăra o casă.

Afaceristul ţinea banii economisiţi, în jur de 110.000 de euro,  în apartamentul din Bistriţa, în care locuia. Banii erau puşi într-un seif din metal. Luni, la prânz, omul de afaceri a constat că apartamentul a fost spart, iar din casă lipsea seiful şi un geamantan.

Hoţul, care cel mai probabil a acţionat la pont, a luat seiful cu totul şi l-a transportat cu ajutorul unui geamantan găsit în casa păgubitului. Tot cu ajutorul acestui geamantan a reuşit spărgătorul să-şi ascundă prada.

Imediat ce a constatat că îi lipsesc banii, omul de afaceri a făcut o plângere la poliţie. Acesta bănuieşte că în spatele acestui jaf se află un cunoscut, care ştia despre suma mare de bani pe care păgubitul o ţinea în casă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA