spot_img
AcasăActualitate112SPÂNZURAT DE NUC – Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a sinucis în cimitir

SPÂNZURAT DE NUC – Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a sinucis în cimitir

DISTRIBUIȚI

SPÂNZURAT DE NUC  Ieri, 22 noiembrie, la orele prânzului, un bărbat din Galații Bistriței a ales să își pună capăt zilelor chiar în cimitir. Gestul bărbatului este cu atât mai ciudat, cu cât acesta a lăsat un bilet soției, în care își cerea scuze pentru tot și îi indica locul unde avea să se sinucidă.

Autoritățile bistrițene erau alertate astăzi, la prânz, că un cetățean de 67 de ani din Galații Bistriței a fost găsit spânzurat de un nuc. Bărbatul a ales să își pună capăt zilelor chiar într-un vechi cimitir din localitate, spânzurându-se de un nuc.

Gestul bărbatului a șocat-o pe soția acestuia, care nu știe ce l-ar fi determinat pe soțul său să își ia viața, mai ales că aveau o stare materială foarte bună, nu erau bolnavi și nu aveau nicio problemă care să le provoace gânduri negre.

Se pare că bărbatul deținea moara din sat, avea trei copii, o fată de 15 ani și doi băieţi adulți, care locuiau în Statele Unite. Acesta a locuit și el o perioadă în America, însă s-a hotărât să se întoarcă în comuna natală și să investească ce a agonisit în SUA. Unul dintre copiii săi lucrează în armata americană.

Întors în comuna natală, acesta s-a recăsătorit cu o învățătoare din Galații Bistriței, cu care are o fiică de 15 ani.

Înainte de a-și lua zilele, bărbatul a pregătit 3 bilete de adio, unul pentru soție, iar două pentru copiii săi, pe care le-a lăsat acasă. Bărbatul își cerea scuze pentru gestul făcut și oferea indicații precise despre ce voia să se întâmple cu bunurile sale. În biletul care se întindea pe patru pagini, acesta îi cerea fiicei sale de 15 ani să învețe bine și să nu umble cu băieți.

Când a ajuns acasă de la școală, soția bărbatului l-a căutat mai bine de jumătate de oră, după care a dat peste un bilet așezat lângă calculator pe care scria „Sunt plecat sus la nuc”. Atunci femeia și-a alertat un nepot, alături de care a mers la vechiul cimitir din spatele grădinii sale, unde era un nuc, de unde obișnuiau să adune nuci.

„Am fost prieten foarte bun cu el. Niciodată nu mi-a spus nimic. El era cumsecade. Pentru mine comportamentul lui era de om normal. Nu m-am așteptat niciodată. Niciodată nu mi s-a plâns de nimic. Nu știm ce l-a determinat. Toată lumea a rămas tâmpită, omul ăsta avea tot ce voia”, a declarat primarul comunei Galații Bistriței, Vasile Găurean.

Se pare că bărbatul își plănuise sinuciderea cu ceva timp înainte. Acesta a uns sfoara cu care s-a spânzurat cu șampon, pentru a aluneca mai bine, iar moartea sa să fie una rapidă. Lângă nucul unde a fost găsit, pe o hârtie de împachetat cadouri se regăsea și un mesaj pentru români. Acesta le transmitea românilor să nu aibă încredere în poliție, parlamentari și justiție.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA