spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICSotia sefului de Crima Organizata: "Bănuiam că soţului meu i se pregăteşte...

Sotia sefului de Crima Organizata: „Bănuiam că soţului meu i se pregăteşte ceva!”

DISTRIBUIȚI

Traian Berbeceanu, şeful de la Crimă Organizată Alba, i-a spus soţiei sale încă de anul trecut că i se pregăteşte ceva. Gabriela Berbeceanu susţine că soţul său trebuia judecat în libertate, pentru că şi-a dedicat toată viaţa luptei împotriva infractorilor. 
Însă judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia arată în motivare că ofiţerul de poliţia putea să compromită ancheta, dacă părăsea arestul. În plus, magistraţii consideră că Berbeceanu este pericol public.
După arestarea şefului BCCO Alba, Gabriela Berbeceanu i-a spus fiului său în vârstă de nouă ani, că tatăl lui este plecat în străinătate.
GABRIELA BERBECEANU susţine că poliţistul îşi simţea familia ameninţată de mai mult timp. Din acest motiv a preferat să-şi lase fiul în grija bunicilor.
„Bănuiam că soţului meu i se pregăteşte ceva. Simţeam asta încă din urmă cu un an şi jumătate. Îl simţeam foarte tensionat, dar nu vorbea în casă despre aceste lucruri. Eu nu discutam cu el despre lucruri care ţin de munca lui. În schimb, îmi spunea că are probleme la serviciu, că cineva vrea să îi facă mult rău”, spunea GABRIELA BERBECEANU, soţia lui Traian Berbeceanu.
În motivarea arestării preventive a şefului BCCO Alba Iulia, magistraţii Curţii de Apel susţin că Traian Berbeceanu dispune de înregistrări ilegale care puteau să compromită întreaga anchetă, dacă acesta era lăsat în libertate.
„Prin poziţia avută în raport cu subordonaţii săi şi cu autoritatea pe care a avut-o şi o are asupra acestora apare evidentă posibilitatea zădărnicirii anchetei. (…) Trebuie remarcată continuitatea în timp a faptelor presupus a fi fost săvârşite de inculpatul Berbeceanu, ceea ce denotă pericolul social evident pe care acesta îl reprezintă.”
SURSA: Motivarea Curţii de Apel Alba Iulia
Traian Berbeceanu este acuzat că a informat o grupare de evaziune fiscală despre investigaţiile DIICOT precum şi despre despre stadiul unor dosare în care erau suspectaţi membrii grupării.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA