Acasă News Alert Sorina Pintea (PSD): ”Cred într-un sistem de sănătate de top, cu medici...

Sorina Pintea (PSD): ”Cred într-un sistem de sănătate de top, cu medici bine pregătiți și spitale dotate cu aparatură performantă”

DISTRIBUIȚI

Sorina Pintea, managerul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare este candidatul PSD Maramureș aflat pe prima poziție pe lista de candidați depusă pentru Senatul României. Spitalul pe care îl conduce de aproape patru ani, a fost recunoscut atât de Ministerul Sănătății, cât și de Comisia Europeană, ca fiind cel mai performant spital de stat din România.

 

Sorina Pintea a arătat că îndrăznește să creadă într-un Sistem de Sănătate de top, cu medici bine pregătiți și spitale dotate cu aparatură de ultimă generație.

Făcând referire la declarațiile președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a arătat, în repetate rânduri, că își dorește un management integrat al serviciilor de sănătate din județ, Sorina Pintea, managerul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare este de părere că inițiativa este foarte bună, pentru că fiecare spital din Maramureș trebuie să ajungă cel puţin la nivelul Spitalului Judeţean, atât din punctul de vedere al condiţiilor hoteliere, cât și al aparaturii medicale și al medicilor.

sorina-pintea-2016-3

”Îndrăznesc să cred în servicii medicale de calitate pentru toți maramureșenii, pentru toți românii! Fii alături de mine în Senatul României, să avem cu adevărat un sistem de sănătate de top!”, este mesajul transmis de Sorina Pintea, candidatul PSD Maramureș pentru Senatul României.

Managerul Spitalului Județean, ec. Sorina Pintea susține că, a ales să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, deoarece a simțit că ”așa trebuie”.

”Trebuie să candideze şi oameni care ştiu exact ce se poate face și ce nu, ce se poate promite şi ce nu ar trebui să promitem. Cred că structura electoratului s-a schimbat foarte mult şi oamenii vor certitudini, nu doar vorbe şi promisiuni. Iar atunci când ceva nu se poate face, oamenii aşteaptă să li se explice care sunt cauzele pentru care un lucru este irealizabil. Personal, m-au deranjat întotdeauna minciuna şi ipocrizia, iar actuala clasă politică a ales, deseori, să nu spună lucrurilor pe nume.

sorina-pintea-2016

Este momentul să spunem ce se întâmplă, ce ne dorim, ce ar trebui să fie, deoarece, în cazul în care fiecare şi-ar fi făcut treaba cu responsabilitalte, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Consider că sunt un om corect, care nu minte şi care încearcă să facă cât mai mult bine. Când pornesc un lucru, cred în ce-mi propun și atunci nimic nu mă mai poate opri. Uneori şi viaţa te învaţă să fii tenace, pentru că nu ai voie să renunţi. Însă mulţumirea de a face bine îmi dă puterea să merg mai departe și cred că tărie că gesturile mici au efecte mari”, a arătat Sorina Pintea, candidatul PSD pentru Senat.
Managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a intrat în campania electorală pentru Parlamentul României, din partea PSD Maramureș, fiind considerată un specialist pe zona de sănătate.

Sorina Pintea este de părere că programul de guvernare propus de PSD este foarte coerent, foarte pertinent şi foarte realist. ”Spun asta, pentru că am lucrat efectiv la programul de guvernare pe sănătate şi tot ceea ce s-a scris se poate face, sunt lucruri care au acoperire în realitate. Am subliniat faptul că nu vreau să promitem lucruri care nu au corespondent în realitate. În plus, îmi doresc să reaşezăm Maramureşul acolo unde îi este locul, un ţinut prosper, în care oamenii să fie sănătoși, fericiţi, să se bucure de viaţă. Acest Program de guvernare al PSD răspunde şi nevoilor judeţului Maramureş, iar noi, parlamentarii de Maramureş, va trebui să sprijinim Consiliul Judeţean Maramureș, în aplicarea unei strategii de dezvoltare clare, coerente, predictibile, şi care să nu fie întreruptă de diferite perioade de guvernare. Judeţul, ţara, sănătatea, educaţia, toate domeniile au nevoie de nişte strategii de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Sorina Pintea, candidat PSD Maramureș pentru Senatul României.

Mesajul Sorinei Pintea către maramureșeni este de a ieși la vot în 11 decembrie și să voteze așa cum le dictează conștiința, pentru că este foarte important ca fiecare alegător să își exprime opţiunea, să voteze oamenii care consideră că îi reprezintă și care vor putea aduce condiții de trai mai bune pentru fiecare maramureșean, pentru fiecare român.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Material difuzat la comanda PSD Maramureş cod AEP 11160007

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline
Crap Art

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

PROMOVARE LIGA 2 – Azi are loc meciul decisiv dintre Minerul Maramureșul (CS Minaur Baia Mare) și ACS Fotbal Comuna Recea

Ziua decisivă așteptată cu nerăbdare de maramureșenii iubitori de fotbal a venit. Astăzi, 9 august, cu începere de la ora 17:30, pe terenul din...

(FOTO) ACȚIUNI LA “FOC AUTOMAT” – 5 misiuni de salvare încheiate cu succes ale salvamontiștilor maramureșeni, în doar 3 zile

Vremea bună din acest început de lună a făcut ca turiștii să se aventureze pe munte într-un număr mai mare. Așadar și numărul accidentelor...

LUCRĂRI/ AVARII LA REȚEA – Localitatea Chechiș și două străzi din Baia Mare rămân fără apă timp de câteva ore

Localnicii din Chechiș vor rămâne fără apă potabilă la robinete azi, 7 august, timp de câteva ore. Sistarea furnizării de apă de către societatea...

ULTIMA ORĂ: ACCIDENT ÎN BAIA MARE – Biciclist lovit de mașină pe strada Bujorului

Un accident rutier a avut loc în această seară pe strada Bujorului din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informații, se pare că un biciclist...

ACTUALIZARE/ LA PISCINA DIN SĂCĂLĂȘENI – Tânăr salvat de la moarte în ultimul moment

Grav incident cu puţin timp în urmă la Săcălăşeni, la piscină. Un tânăr a coborât pe topogan, pe burtă, cu capul in jos, iar...