AcasăActualitateSocialSONDAJ - Maramureșenii pot alege viitoarea siglă a județului

SONDAJ – Maramureșenii pot alege viitoarea siglă a județului

DISTRIBUIȚI

SONDAJ  Fiecare maramureșean are ocazia să își exprime părerea în privința alegerii siglei județului Maramureș.

SONDAJ  Decizia fost luată de oficialii Consiliului Județean, care sunt gata să supună aprobării plenului forului administrativ un studiu de promovare și branding al județului, respectiv a siglei acestuia însoțită de slogan.

Ca să fie siguri că nu vor exista probleme și/sau nemulțumiri vizavi de sigla aleasă, cei în drept au propus consultări publice pe această temă.

Astfel că viitoare siglă a devenit subiectul unui sondaj de opinie pe site-ul Consiliului judeţean Maramureş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CJ Maramureș,  Amalia Man, „s-a propus realizarea acestei consultări pentru asigurarea transparenței decizionale.

Variantele propuse în dezbatere au la bază selecţia celor mai reprezentative sigle realizate în baza unor cercetări și a consultării populației, atât în cadrul dezbaterilor publice desfășurate în acest scop, cât și prin consultarea în mediul on-line.

Toate aceste sigle au fost dealtfel confirmate și de comisia de învăţământ, cultură, culte şi patrimoniu cultural desfăşurată la sfârșitul lunii septembrie”.

Cetățenii județului trebuie să acceseze site-ul Consiliului Județean și să aleagă una dintre cele 20 de variante propuse.

Fiecare vot este cu atât mai important cu cât sigla însoțită de slogan va fi cuprinsă și în manualul de identitate vizuală al Județului Maramureș.

Citeşte şi E- COLI – În Maramureș a fost descoperită din nou bacteria

Votul pentru viitoare sigla a județului a început pe 30 septembrie, iar opțiunile maramureșenilor sunt așteptate timp de o lună, respectiv până pe 30 octombrie. Până acum peste 400 de maramureșeni și-au exprimat opțiunile.

Variantele supuse votului aici: http://www.cjmaramures.ro/comunicate/sondaj-voteaza-pentru-a-alege-sigla-judetului-maramures-insotita-de-slogan

C.A.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA