AcasăAdministrațieSONDAJ CIVIC - Cătălin Cherecheș ar fi reconfirmat în majoritate covârșitoare, dacă...

SONDAJ CIVIC – Cătălin Cherecheș ar fi reconfirmat în majoritate covârșitoare, dacă duminică ar fi alegeri. Vezi ce procente ar obține alți candidați la funcția de primar al municipiului Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

SONDAJ CIVIC    Un sondaj de opinie realizat în perioada 27 septembrie – 4 octombrie oferă rezultate interesante pentru cetățenii municipiului Baia Mare cu privire la preferințele în ceea ce privește candidații pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Conform sondajului, Cătălin Cherecheș ar fi reconfirmat în funcție cu o majoritate covârșitoare.

Realizat pe un eșantion de 1200 de subiecți din municipiul Baia Mare, sondajul comandat de CIVIC Baia Mare a fost realizat de către studenți și profesori de sociologie din mediul universitar băimărean și clujean. Nu mai poate fi o surpriză pentru nimeni că și în acest sondaj conduce detașat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Singurele surprize sunt câteva dintre numele angrenate în cadrul acestui demers, respectiv procentul minuscul pe care unii l-ar obține dacă duminică ar fi alegeri. Vă redăm mai jos întrebarea și rezultatele sondajului.

Dacă duminică ar avea loc alegeri pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, pe care dintre candidați i-ați vota:

1. Felician Cerneștean, PNL – 6%

2. Sorina Pintea, PSD – 8%

3. Noemi Vida, UDMR – 3%

4. Cristian Anghel, ALDE – 4%

5. Dan Ivan, USR – 7%

6. Viorica Marincaș, PRO România – 2%

7. Florin Creț, PMP – 1%

8. Cătălin Cherecheș, independent – 61%

9. Nu știu/ nu răspund/ nehotărât – 8%

Marjă de eroare +/- 3%

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA