Acasă Actualitate Politic SONDAJ - Cel mai bogat om din Caraş-Severin, candidatul PNL la Primăria...

SONDAJ – Cel mai bogat om din Caraş-Severin, candidatul PNL la Primăria Reşiţa

DISTRIBUIȚI

Un multimilionar în euro, neimplicat în scandaluri răsunătoare, investitor în industria alimentară și turism, este propunerea PNL pentru Primăria municipiului Reșița. Ioan Popa, cunoscut în zonă sub apelativul „Nelu Tăiețelu’”, a ieșit primul în sondajul efectuat de liberali, potrivit debanat.ro.

Biroul de Cercetări Sociale Bucureşti a făcut, în Reșița, în perioada 4-6 decembrie, la solicitarea PNL, un sondaj de opinie referitor la potențialii candidați la primărie. Au fost evaluați cu această ocazie Viorel Başag, Jaro Marşalic, Gheorghe Năsturel, Ioan Popa şi Daniel Surdu. Conform opţiunilor exprimate de alegători, Ioan Popa a obţinut 46%, faţă de 37% cât a obţinut candidatul PSD, mai notează sursa citată. Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 818 persoane, cu o marjă de eroare de 3,4%. Astfel, omul de afaceri Ioan Popa va fi oficial candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Reşiţa.

Ioan Popa a fost, în ultimii ani, singurul cărășean din topurile milionarilor din România. Acesta a fondat compania Pangram Reșița, producătorul pastelor Monte Banato. În martie 2015, Popa a vândut încă 30% din acțiunile sale către grupul italian de panificaţie Colussi, care deține acum 90% din companie.

Omul de afaceri a declarat că a decis să se implice mai mult în zona de turism, el fiind deja implicat în dezvoltarea Văliugului. Ioan Popa s-a născut la Lugoj, a copilărit la Nădrag, unde a făcut și liceul, iar apoi s-a mutat la Reșița, unde a absolvit TCM-ul.

Sursa: stiripesurse.ro

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA