spot_img
AcasăEvenimentSOMCUTA MARE - EXCLUSIV- Cetatenii acuza administratia orasului ca refuza sa amenejeze...

SOMCUTA MARE – EXCLUSIV- Cetatenii acuza administratia orasului ca refuza sa amenejeze un spatiu civilizat. Cin 15 august se desfiinteaza Garda de Pompieri

DISTRIBUIȚI

Pe adresa de e-mail a redactiei ActualMM.ro am primit o scrisoare semnata de mai multi cetateni din orasul Somcuta Mare. Acestia acuza lipsa de interes din ultimii 2-3 ani a administratiei publice locale din Somcuta Mare pentru a veni in sprijinul cetatenilor. Oamenii sustin ca s-a refuzat amenajarea unui spatiu pentru a functiona SMURD-ul. Mai mult incepand cu data de 15 august Garda de Pompieri Somcuta Mare se desfiinteaza!!! Cel putin acest lucru sustin cei care ne-au scris.

„Buna ziua! Doresc doar sa va intreb daca vi se pare normal, ca un oras ca Somcuta Mare si satele apartinatoare sa ramana fara pompieri? Dupa ce au desfiintat Judecatoria, Spitalul acuma vor sa desfiinteze si pompierii. Din cauza lipsei de interes a Primariei care timp de 2-3 ani au refuzat sa amenajeze un spatiu pentru smurd.  Tot cetateanul are de suferit. Din pacate oamenii „de la tara” nu sunt invatati cu proteste iar cei din primarie fac ce vor. Sper ca prin intermediul dumneavoastra sa se poata face ceva. Va multumesc” se precizeaza in scrisoarea primita.

Vom incerca sa primim raspunsuri pentru dvs din partea autoritatilor locale dar si din partea ISU Maramures referitor la sesizarea dvs.

Vasile Dale, ActualMM.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA