spot_img
AcasăLifestyleSolutii financiare pe care se pot baza persoanele juridice

Solutii financiare pe care se pot baza persoanele juridice

DISTRIBUIȚI

Cei care isi doresc dezvoltarea propriului business pot fi pusi in dificultate atunci cand sunt in cautarea unei solutii financiare. Cele traditionale la care are acces oricine sunt bine cunoscute pentru faptul ca sunt complicate si foarte putin avantajoase. In schimb, la Omnicredit se pot acorda imprumuturi pentru persoane juridice numai bune pentru toti cei care isi doresc sa vada cum ideile lor incep sa prinda viata.

Factoring

Daca detii o firma care ofera produse si servicii cu factura la termen de plata, de 30 pana la 90 de zile, cu siguranta, pot exista diferite situatii in care sa fie necesara incasarea mai rapida a banilor. Exact cu asta te ajuta factoring-ul care reprezinta un proces prin care iti poti cesiona creantele catre Omnicredit si incasa pe loc banii aferenti facturilor. Sunt suficiente numai cateva click-uri in acest sens, iar solutia este numai buna mai ales pentru momentele in care exista diferente mari intre momentul incasarii facturilor emise si cel al platii la furnizor. Factoring-ul este ideal datorita faptului ca ofera flexibilitate maxima, este foarte rapid si, foarte important, nu este un credit, ci doar o modalitate de accelerare a incasarilor, astfel ca nu afecteaza gradul de indatorare al firmei.

Scontare

O alta solutie financiara dedicata persoanelor juridice este scontarea care ofera posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si CEC-urilor primite de la clienti. E simplu, trebuie doar sa le girezi catre Omnicredit care face rapid plata si asteapta in locul tau data scadenta. Solutia este potrivita pentru nenumarate business-uri care au nevoie de o modalitate rapida prin care sa obtina sprijin financiar. Poate cel mai mare avantaj al acestei solutii este chiar simplitatea cu care se obtina. CEC-urile si biletele la ordin se pot incasa de la clienti inainte ca acestea sa ajunga la scadenta, iar in acest sens sunt suficiente numai cateva click-uri.

Microcreditare

Microcreditarea este o alta solutie care vine in sprijinul tuturor antreprenorilor, iar prin intermediul acesteia se pot plati furnizorii de marfa, chirii, salarii, se pot achizitiona echipamente, utilaje si nu numai. Conditiile impuse nu sunt deloc stricte si, in principal, este nevoie ca societatile sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Totusi, la Omnicredit se pune accent pe creativitate si inovatie, astfel ca sunt apreciate toate ideile si inclusiv start-up-urile cu potential pot beneficia. Avantajele sunt usor de identificat, incepand de la faptul ca aceasta este o solutie de finantare pe termen lung, iar rambursarea se face in rate egale pentru o perioada de pana la 12 luni. Mai mult, microcreditarea se poate alege concomitent cu alte produse financiare disponibile la Omnicredit.

Despre Omnicredit

Omnicredit este prima platforma fintech de microfinantare din Romania care isi deruleaza activitatea exclusiv online si inca de la infiintare a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri. Solutiile financiare propuse aici sunt dedicate oamenilor de afaceri moderni, iar in viitorul apropiat urmeaza sa fie propuse si solutii pentru persoanele fizice, astfel incat tot mai multi oameni sa profite din plin.

Eliminarea birocratiei

Un alt aspect important este reprezentat de faptul ca aici s-a eliminat complet birocratia, ceea ce presupune ca nimeni nu se mai confrunta cu fel si fel de proceduri greoaie si inutile, care nu fac nimic altceva decat sa incetineasca procesele.

Sprijin deplin

Mai mult, se ofera sprijin deplin pentru toti antreprenorii pentru ca la Omnicredit lucreaz doar oameni ce dispun de o bogata experienta, iar pentru acestia nu exista situatii care sa se dovedeasca a fi mult prea complicate incat sa nu isi gaseasca solutia. Apeleaza la Omnicredit si bucura-te de avantajele imprumuturilor pentru persoane juridice.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA