AcasăEvenimentSportSOLIDARITATE: Încasările de la meciul HCM Baia Mare – HC Zalău vor...

SOLIDARITATE: Încasările de la meciul HCM Baia Mare – HC Zalău vor fi donate Denisei (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Denisa Melinda Medan a fost diagnosticată, pe când avea doar câteva luni, cu microcefalie. De atunci, însă, diagnosticul fetiţei s-a complicat. Denisa (în vârstă acum de 6 ani) are mare nevoie de o intervenţie chirurgicală ale cărei costuri se ridică la circa 40.000 de euro.

HCM Baia Mare a decis să fie alături de Denisa, astfel încât toate încasările rezultate din vânzarea de bilete pentru meciul cu HC Zalău vor fi donate Denisei.

Când avea 4 luni, Denisa a fost diagnosticată cu microcefalie, iar de atunci starea sănătăţii micuţei s-a agravat, în prezent Denisa suferind de mai multe boli. Are acum 6 ani şi necesită o intervenţie chirurgicală care nu poate fi realizată decât peste hotare. De circa 40.000 de euro este nevoie pentru a-i da Denisei o şansă. „Vrem să ne implicăm în cazul Denisei şi încercăm să o ajutăm cum putem, astfel încât Denisa să poată să se opereze într-un timp cât mai scurt”, a declarat Liviu Bala, director executiv HCM Baia Mare.

HCM Baia Mare întâlneşte miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 16.30, echipa HC Zalău, în joc contând pentru a şasea etapă din Liga Naţională. Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor pentru această partidă vor fi donate pentru Denisa Melinda Medan. “Suntem alături de tine, Denisa!”, a fost mesajul căpitanului Valentina Ardean Elisei. “Veniţi la meciul de miercuri să o ajutăm pe Denisa. Ne dorim din suflet să se facă bine!”, a lansat invitaţia Adriana Nechita. „Îi dorim multă sănătate Denisei. Îi aşteptăm pe suporteri în număr mare la sală miercuri şi promitem un joc frumos!”, a menţionat antrenorul Aurelian Roşca.

Un bilet pentru meciul HCM Baia Mare – HC Zalău va costa 10 lei. Copiii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de reducere, în cazul lor preţul unui tichet  fiind de 7 lei. (www.hcmbaiamare.ro)

VEZI AICI CUM S-AU MOBILIZAT FOTBALIȘTII DE LA FCM BAIA MARE.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA