Acasă Eveniment SOLIDARITATE - 14 angajaţi de la Urbis SA au donat sânge pentru...

SOLIDARITATE – 14 angajaţi de la Urbis SA au donat sânge pentru victimele din Colectiv

DISTRIBUIȚI

Tragedia petrecută în Colectiv nu-i lasă indiferenţi pe maramureşeni. Tot mai mulţi au decis să ajute aşa cum pot, fie prin donaţii în bani către victime şi familiile lor, fie prin sângele donat pentru victimele care au nevoie de el pentru operaţiile la care sunt supuşi. Printre cei care au donat sânge sunt şi angajaţii de la Urbis care au trecut în dimineaţa zilei de marţi, 3 noiembrie, pe la Centrul de Transfuzii Sanguine Baia Mare.

„Am fost 14 colegi din colectivul Urbis SA au donat sânge având în vedere cele întâmplate, tragedia care s-a întâmplat în Bucureşti în Colectiv şi având în vedere faptul că necesarul de sânge este mare şi în perioada următoare după cum am văzut şi în mass-media am decis să mergem să donăm şi noi”, a declarat ing. Tudor Rusu, director tehnic Urbis SA.

Este doar prima tranşă de donatori de la societate. Directorul tehnic spune că şi alţi colegi vor trece pe la Centrul de Transfuzii sanguine în cel mai scurt timp.

„Avem colegi care, în măsura în care programul le va permite vor merge să doneze şi avem colegi care nu au putut acum să doneze pentru că urmează un anumit tratament. Vor termina cu acesta şi vor merge şi ei să doneze pentru că doresc să dea o mână de ajutor aşa cum pot”, a concluzionat Tudor Rusu.

Încă de luni, 2 noiembrie, Centrul de Transfuzii Sanguine Baia Mare a fost asaltat de maramureşenii care au dorit să doneze sânge pentru victimele din Colectiv.

Ana Pop

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA