AcasăActualitateSocialSOLICITARE – Psihiatra din Arad care făcea experimente pe pacienți își vrea...

SOLICITARE – Psihiatra din Arad care făcea experimente pe pacienți își vrea înapoi averea sechestrată

DISTRIBUIȚI

SOLICITARE   Delia Marina Podea, psihiatra de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad care s-a dovedit că făcea experimente pe pacienți, solicită instanței ridicarea sechestrului de pe averea sa.

Medicul arădean Delia Marina Podea, trimis în judecată la începutul acestui an pentru luare de mită, a solicitat în instanță să i se ridice măsura asigurătorie a popririi instituite asupra unor sume de bani, precum și asupra tablourilor și a unei sculpturi, scriu jurnaliștii de la Aradon.ro. Aceasta e a treia încercare a psihiatrei de ași recupera parte din avere. Instanța a fixat termen pe 15 septembrie, potrivit EVZ.

Amintim că procurorii Parchetului General o acuză pe Podea de luare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual şi fals material în înscrisuri.

Medicul, care activa ca șef al secției de Psihiatrie şi cadru didactic la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad a solicitat şi a primit sume de bani de la persoane interesate să figureze cu internări în cadrul Secţiei de Psihiatrie, în vederea fundamentării sau întocmirii ulterioare a unor dosare de pensionare pe caz de boală.

Unora dintre pacienţi le condiţiona internările fictive de participarea la studiile clinice pe care le conducea, studii în cadrul cărora se testau anumite medicamente și scheme de tratament în cazul unor boli psihice, și pentru care era remunerată de companiile care produceau medicamentele.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA