spot_img
Acasăoameni noiSOLICITARE LA ADRESA DIICOT – Un român vrea să poată consuma marijuana...

SOLICITARE LA ADRESA DIICOT – Un român vrea să poată consuma marijuana în scopuri medicinale. Tânărul susține că medicamentele îi agravează boala

DISTRIBUIȚI

SOLICITARE LA ADRESA DIICOT Valentin Achi­moiu (35 de ani), un fost avocat din Argeş, a trimis către DIICOT o cerere în care solicită să i se aprobe consumul medicinal de marijuana, în condiţiile în care a fost diagnosticat cu tulburare afectiv-bipolară, iar medicamentul prescris oficial nu i-ar face bine.

Am trimis cererea către DIICOT la începutul lunii decembrie, cerând să mi se aprobe utilizarea de cannabis sativa (n.red. marijuana) în scopuri medicinale. Încă nu s-a aprobat nimic, probabil că cei de la DIICOT o vor respinge şi va urma un proces. Îi voi da în judecată. Până acum, nu au mai fost astfel de cereri”, spune Valentin Achimoiu.

În opinia fostului avocat, medicamentul prescris de psihiatru i-a afectat şi mai mult starea de sănătate, acesta  fiind extrem de periculos, putând provoca inclusiv moartea.

Sursă info și foto.

Citește și: http://2.actualmm.ro/ultima-ora-accident-la-apa-copil-grav-ranit-dupa-un-accident-provocat-de-o-soferita-maramureseanca/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA