AcasăAdvertorialeADVERTORIAL - Societatea GHITTA aniversează 25 de ani de activitate

ADVERTORIAL – Societatea GHITTA aniversează 25 de ani de activitate

spot_img

DISTRIBUIȚI

ADVERTORIAL. Una dintre cele mai cunoscute societăţi din Maramureş a aniversat la sfârşitul săptămânii trecute 25 de ani de activitate. În seara zilei de sâmbătă, 6 august 2016, la Centrul de Evenimente GHR al societăţii, situat la intrarea în Mocira, s-au adunat să sărbătorească evenimentul toti angajaţii.

„Sărbătorim un eveniment corporate, aniversarea celor 25 de ani de activitate ai firmei Ghitta SRL. 25 de ani împreună: 1991 – 2016. La mulţi ani, GHITTA!”, le-a urat celor prezenţi Vasile Ghitta, administratorul companiei.

Ghitta 25 ani-1020

În anul 1990 s-a înfiinţat întreprinderea Mică GHITTA în localitatea Ardusat, având ca obiect de activitate producerea băuturilor răcoritoare, fabricarea măturilor din sorg şi creşterea animalelor.

 

Un an mai târziu a avut loc prima extindere a activităţii cu transport de marfă şi alimentaţie publică, iar numărul de angajaţi a crescut la şase.

În 25 de ani de perseverenţă, întreprinderea şi-a diversificat domeniul de activitate cuprinzând comerţ, alimentaţie publică, prelucrarea cărnii şi agricultură numărând sute de angajaţi.

Ghitta 25 ani-1018

S-a extins şi peste hotare în Italia, Belgia, Franţa şi Anglia cu retea proprie de magazine în care se găsesc produsele Ghitta şi Bunătăţi din România. Numeroasele premii câştigate anual demonstrează atenţia pe care compania o acordă calităţii produselor şi serviciilor prestate.

Toţi angajaţii cu peste un deceniu de activitate în firmă au primit plachete şi diplome de excelenţă.

Ghitta 25 ani-1022
Administratorul, Vasile Ghitta, a primit la rândul lui placheta aniversară din partea familiei şi colegilor pentru ani de munca petrecuţi în firmă cu multă pasiune şi devotament.

Ghitta 25 ani-1024

Acesta este mesajul brandului Ghitta către clienţii săi:
“Cu ocazia aniversării a 25 de de activitate, brandul Ghitta îşi reînnoieste promisiunea de a munci mai mult şi mai bine în următorii ani. Ghitta va fi, în continuare, alături de clienţii săi şi vă mulţumim tuturor că faceţi parte din echipa Ghitta !!! Vă aşteptăm în magazinele noastre cu pachetul aniversar «Cârnăciori de bere Cadou».Vă mulţumim !!! Echipa Ghitta “

Ghitta 25 ani-1030
.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA