AcasăActualitate112ŞOCANT - Violată de cinci bărbați, care au agresat-o sexual și au...

ŞOCANT – Violată de cinci bărbați, care au agresat-o sexual și au bătut-o și în urmă cu trei ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

ŞOCANT. O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită în stare critică pe marginea unui drum, dintr-un orășel aflat în nordul Indiei, după ce a fost violată. Ancheta în acest caz a scos la ivelaă un lucru înfiorător. Atacatorii tinerei ar putea fi cei cinci bărbați care o violaseră și în urmă cu trei ani, dar au fost eliberați pe cauțiune.

În 2013, tânăra a fost violată extrem de burtal de cinci bărbați, dintr-o castă superioră. Aceasta a făcut plângere împotriva lor, iar doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor, fiind ulterior eliberați pe cauțiune, relatează The Washington Post. Acum, familia tinerei crede că tânăra a fost violată din nou de aceeași bărbați, care erau supărați că aceasta nu și-a retras plângerea împotriva lor. Cei cinci bărbați au vrut inițial să ajungă la înțelerere cu victima sa. Acuzații i-ar fi oferit 75.000 de dolari victimei, o sumă ridicată de bani într-o țară în care câștigul annual se ridică la 1.500 de dolari, însă familia victimei a refuzat oferta

“Am depus o plângere în instanță pentru arestarea celorlalți trei bărbați și pentru ca cei doi eliberați să fie arestați din nou. Primeam amenințării din partea acuzaților pentru a ajunge la o înțelegere în afara tribunalului, dar am rămas fermi. De aceea, au atacat-o din nou”, a afirmat fratele victimei.

Potrivit sursei citate, bărbații au răpit-o pe tânără din fața facultății și au violată într-o mașină. Tânăra a fost audiată pe patul de spital, însă abia mai putea să vorbească.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA