AcasăEvenimentȘOCANT - O tânără din Baia Mare, agresată de către un necunoscut...

ȘOCANT – O tânără din Baia Mare, agresată de către un necunoscut în miezul zilei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Scene violente ziua în amiaza mare în municipiul Baia Mare. O tânără în vârstă de 31 de ani a fost agresată de către un necunoscut.

Scena s-ar fi întâmplat pentru că agresorul, beat fiind, a fost deranjat de faptul că băimăreanca era sociabilă cu un grup de tineri care vindeau țigări. Speriată fiind, tânăra a cerut ajutor la 112 dar dispecerul a decis doar să o îndrume la poliție pentru a depune plângere.

Speriată încă de cele întâmplate, tânăra povestește cum a fost agresată ziua în amiaza mare.

„A venit și m-a prins de umeri și pur și simplu m-a aruncat jos. Mi-a rupt sutienul, am căzut. Mi s-a spart telefonul plus că m-am și rănit puțin la picior și mână. Totul a pornit când am avut o discuție cu cei care vând țigări. Dânsul a intervenit și a adus injurii care nu tare mi-au făcut plăcere. Era și băut și se și cunoștea cu cei care vindeau țigări”, a spus Mihaela Lepăduș.

Imediat ce a căzut la pământ, aceasta a cerut ajutor la 112.

„Am sunat la 112 și le-am spus că sunt agresată și trântită de pământ. Mi s-a spus să merg la poliție să fac o plângere. Am insistat de șase ori la 112. Am simțit că am nevoie de ajutor psihic pentru că în momentul în care te trântește un bărbat la pământ cam de asta ai nevoie. Rana nu pot să zic că necesita ajutor. Psihic aveam”, a mai spus Mihaela Lepăduș.

Tânăra nu a depus încă o plângere la poliție, însă cel mai probabil urmează să facă acest pas.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA