spot_img
AcasăEvenimentSOCANT! O femeie din Petrova si-a ucis copilul de doua saptamani. Pentru...

SOCANT! O femeie din Petrova si-a ucis copilul de doua saptamani. Pentru a scapa neprinsa a ars cadavrul acestuia

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatei ANIŞORAC MARIANA (aflată în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii omor deosebit de grav. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpata Anişorac Mariana în data de 03 aprilie 2013, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în locuinţa bunicului său D.M., din localitatea Petrova , judeţul Maramureş, a suprimat prin cruzimi viaţa fiului său A.V., în vârstă de 2 săptămâni, după care prin ardere a distrus cadavrul victimei.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a inculpatei Anişorac Mariana pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 24 mai 2013 până la data de 21 iunie 2013.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITESTE AICI ALTE DETALII

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA