spot_img
AcasăActualitate112ȘOCANT ÎN SUA – Și-a convins iubitul să se sinucidă pentru a...

ȘOCANT ÎN SUA – Și-a convins iubitul să se sinucidă pentru a putea juca rolul unei „femei îndurerate”

DISTRIBUIȚI

ȘOCANT ÎN SUA  O tânără din Statele Unite este acuzată că și-a convins iubitul să se sinucidă. Michelle Carter ar fi făcut acest gest șocant pentru ca ea să poată juca rolul unei “prietene îndurerate”, potrivit procurorilor. Cazul șocant a avut loc în urmă cu trei ani, însă abia acum detalii șocante au ieșit la iveală, în timpul procesului, relatează BBC News și The Independent.

Michelle Carter este acuzat de omor din culpă, după ce și-a convins iubitul să-și pună capăt zilelor. Ea i-a dat acestuia mai multe mesaje pentru a-l convinge pe Conrad Roy să facă gestul extrem, iar totul a ieșit acum la iveală, în instanță.

Trebuie să faci asta, Conrad”, i-a scris Michelle în urmă cu trei ani iubitului ei. Conrad, care avea atunci 18 ani, a cedat într-un final și și-a pus capăt zilelor.

Ești gata. Ești pregătit. Tot ce trebuie să faci este să pornești generatorul și vei fi liber și fericit”, a mai scris tânăra într-un alt mesaj.
Vei fi în sfârșit feircit în rai. Fără durere. Este în regulă să fii speriat. Este normal, adică urmează să mori”, a scris într-un altul.

Tânărul a vrut să renunțe la acest gest extrem, însă Michelle a insistat. „Ești pregătit. Nu mai amâna, nu mai aștepta”, a spus ea.

Conrad Roy a fost găsit mort în camioneta sa, în urma otrăvicii cu monoxid de carbon. În urma decesului, Michelle a strâns bani pentru organizații caritabile și a organizat un meci de caritate în memoria lui. Acum, dacă va fi găsită vinovată, ea riscă să-și petreacă 20 de ani în spatele gratiilor.

 

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA