spot_img
AcasăEvenimentUPDATE 2 - ŞOCANT - CRIMĂ MARAMUREŞ – Un tânăr din Fereşti...

UPDATE 2 – ŞOCANT – CRIMĂ MARAMUREŞ – Un tânăr din Fereşti găsit mort pe un drum forestier, la Vişeu un bărbat a încercat să îşi stranguleze vecinul

spot_img

DISTRIBUIȚI

sursa: ziare.com (arhiva)

Biroul de presă al IPJ Maramureş a transmis un comunicat de presă referitor la crimă petrecută astăzi între localităţile Fereşti şi Onceşti. Trupul neînsufleţit al unui tânăr a fost găsit într-o baltă de sânge pe un drum forestier care leagă cele două localităţi.La data de 31 octombrie, în jurul orei 12, lucrătorii Postului de Poliţie Comunal Onceşti a fost sesizată de către un cetăţean din Călineşti despre faptul că pe raza comunei Onceşti pe un drum forestier care face legătura între Onceşti cu localitatea Fereşti se află cadavrul unui bărbat cu leziuni în zona capului. Din primele verificări s-a stabilit că persoana decedată este Vasile M. (24 ani), din Fereşti. La fata locului s-a deplasat o echipă condusă de un procuror criminalist care efectuezaă cercetări sub aspectul infracţiunii de omor” se precizează în comunicatul IPJ Maramureş, semnat de Gabriela Liahovici. Anchetatorii susţin că există deja un cerc de suspecţi în acest caz, care sunt audiaţi de anchetatori. Motivul omorului pare a fi o cearta izbucnită pe fondul consumului de alcool între mai mulţi tineri. De la discuţii aprinse până la crimă nu a fost decât un pas. Dupa ce a fost lovit în cap de mai multe ori, Vasile a fost lăsat într-o baltă de sânge iar ceilalţi participanţi au dispărut. Totul se pare că s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni (30/31 octombrie). Pe de altă parte, cadavrul tânărului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighet pentru efectuarea necrospiei şi stabilirii exacte a cauzei morţii.

ACTUALIZARE: Comunicatul oficial al IPJ Maramureş

„În data de 31 octombrie 2011, ora 12,00, Postul de Poliţie Comunal Onceşti, a fost sesizat despre faptul că, pe raza comunei, pe un drum neamenajat ce face legătura între localităţile Onceşti şi Feresti, se află un cadavru de sex masculin, cu mai multe leziuni în zona capului.  După primele verificări s-a stabilit identitatea cadavrului, Vasile M., de 24 ani, din Fereşti. Echipa operativă condusă de procurorul criminalist, s-a deplasat la faţa locului pentru continuarea cercetărilor, sub aspetul săvârşirii infracţiunii de omor.  În cursul nopţii de 01 noiembrie, în urma activităţilor întreprinse, a fost identificat suspectul în cazul omorului, în persoana lui Gheorghe Pop, de 19 ani, din comuna Giuleşti. S-au stabilit şi împrejurările în care a avut loc fapta. Astfel, în cursul zilei de 30 octombrie, Gheorghe şi Vasile şi-au petrecut timpul împreună, consumând băuturi alcoolice. La un moment dat, între cei doi au izbucnit altercaţii verbale şi fizice. În jurul orelor 20,30, tânărul de 19 ani, pe drumul de ţară dintre satele Onceşti şi Fereşti, cu un par din lemn, i-a aplicat victimei multiple lovituri în zona capului, provocându-i decesul. În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a putut produce  prin loviri repetate cu un corp contondent dur, la nivelul craniului. În prezent, suspectul este cercetat în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă, pentru săvrşirea  infracţiunii de omor calificat.

ACTUALIZARE 2: Comunicat IPJ Maramureş

” În data de 01.11.2011, în cauza privind omorul comis asupra victimei Vasile M., de 24 ani, domiciliat în comuna Giuleşti, sat Fereşti, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă pe o durată de 29 zile a lui Gheorghe Pop, de 19 ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate. Acesta se afla în stare de reţinere pe o perioadă de 24 de ore şi a fost prezentat ieri Tribunalului cu propunere de arestare preventivă.”

 

Violare de domiciliu şi tentativă la omor înregistrate la Vişeu de Jos

Alt caz şocant s-a petrecut la Vişeu de Jos, sambata 29 octombrie, ora 19,50.  Secţia 4 – Politie Rurală Vişeu de Sus, a fost sesizată  despre  faptul că, Ioan N., de 51 ani, din Vişeu de Jos, a pătruns fără drept în locuinţa lui Găvrilă N., de 63 ani, din Vişeu de Jos. În interiorul locuinţei, Ioan i-a aplicat acestuia lovituri multiple în zona capului şi a încercat să-l stranguleze cu mâinile. Agresiunea a fost întreruptă de un vecin care a intervenit la aplanarea conflictului.

Iniţial, fapta a fost cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe. Victima a fost internată la spital iar în urma examinării medico legale, s-a stabilit că leziunile suferite din cauza agresiunii, au fost primejdioase pentru viaţă. 

Cercetările continuă în prezent, sub supravegherea procurorului criminalist care a dispus, în cauză, urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi violare de domiciliu. Suspectul este reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA