Acasăsinucidere maramuresDE AICI I SE TRAGE - Charlie Sheen, diagnosticat cu HIV,...

DE AICI I SE TRAGE – Charlie Sheen, diagnosticat cu HIV, îi face sex oral unui bărbat şi fumează cocaină (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Radar Online a obţinut un clip video în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat şi fumează crack (cocaină), care datează din 2011, anul în care actorul a fost diagnosticat cu HIV.
Charlie Sheen ar fi plătit milioane de dolari pentru ca acest clip să nu ajungă la presă, dar Radar Online a reuşit să obţină o copie a acestuia, relatează dailymail.co.uk.

Potrivit Radar Online, clipul durează 30 de secunde şi îl arată pe Charlie Sheen zâmbind şi fumând crack înainte de a-l seduce pe un alt bărbat, al cărui nume nu este oferit.

Clipul a fost în centrul unui proces de 20 de milioane de dolari, dar Charlie Sheen a făcut un aranjament cu cel din imagini, plătindu-i mai multe milioane de dolari pentru a nu se ajunge în instanţă.

Bărbatul din clip susţine că Charlie Sheen i-a spus înainte de a avea raporturi sexuale că „nu suferă de nicio boală venerică”, dar că după aceea a fost diagnosticat cu herpes genital.

„Charlie a cumpărat clipul şi a făcut aranjamentul pentru că el şi cei din tabăra sa credeau că viaţa sa va fi distrusă dacă imaginile ar ieşi la iveală”, a declarat o sursă pentru Radar.

Încă nu se ştie dacă acest clip a fost realizat înainte sau după ce actorul a fost diagnosticat cu HIV.

Actorul Charlie Sheen a anunţat marţea trecută că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, în urma unui control medical pe care l-a solicitat după ce a petrecut „două sau trei nopţi consecutive cu dureri de cap foarte puternice, cu migrene îngrozitoare şi o transpiraţie abundentă”.

„Credeam că am o tumoare pe creier. Credeam că voi muri”, a mărturisit Charlie Sheen în emisiunea „Tonight show”.

Mediafax

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA