AcasăEvenimentȘOCANT - Ce a fost în stare să facă o mamă cu...

ȘOCANT – Ce a fost în stare să facă o mamă cu pruncul în braţe

DISTRIBUIȚI

Imagini demne de un scenariu SF a surprins un băimărean luni, 8 februarie în centrul oraşului. Acesta a fotografiat o femeie care trăgea cu nesaţ dintr-o pungă de aurolac în timp ce era cu un prunc în braţe. Alarmat,. acesta, de profesie medic, a sunat la numărul scurt pentru protecţia copilului dar, până la apariţia celor din sistem, femeia s-a făcut nevăzută.

Băimăreanul a postat fotografiile cu femeia pe pagina personală de pe o reţea de socializare cu rugămintea către internauţi să anunţe ei lucrătorii de la Protecţia Copilului în cazul în care o mai văd pe individă.

„Ora 14. Locatia – in spatele Center Caminul. O ,,mamica” responsabila isi odihneste copilul pe genunchi. Copilul doarme. Ca sa nu-i deranjeze somnul ,,mamica” isi gaseste o preocupare – trage dintr-o punga ,,aerosoli”. Capul copilului se leagana, la fel ca si gesturile acestei individe. Dupa 5 minute de aerosoli pe baza de diluant, isi aprinde tacticos o tigara. Desertul de final. Apoi isi impacheteaza lucrurile si la fel de instabila se ridica si pleaca la alte treburi. Spiritul meu civic m-a indemnat sa ma gandesc la copil. Am sunat pe numarul 983, cel care rezolva probleme de protectia copilului. Imi raspunde o doamna, ii relatez tot ceea ce vad si mi se promite ca se va interveni. Doar ca cetateanca ,,mamica” nu asteapta organele de interventie si dupa 20 minute de la apel, se decide sa plece. Dupa alte 5 minute ma suna cei de la protectia copilului. Cele 20 minute dupa apel am asteptat. In urmatoarele 5 am plecat, tocmai cand ajunsesera cei de la protectia copilului. Nu ramane altceva decat cei care o mai vad sa anunte si ei, poate copilul are noroc ca cei de la protectia copilului sa fie mai aproape.”,a postat Călin Man.

Postarea medicului a adunat numeroase comentarii şi a fost deja distribuită de zeci de ori.

Foto și Text: Vocea Transilvaniei

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA