AcasăNews AlertUPDATE - ŞOCANT BAIA MARE - Maramureşeanul Ciprian Gabriel Berchiş - sex...

UPDATE – ŞOCANT BAIA MARE – Maramureşeanul Ciprian Gabriel Berchiş – sex oral cu fiica soţiei în vârstă de doar trei ani şi şase luni

DISTRIBUIȚI

 Un maramureşean a fost reţinut pentru violarea fetiţei soţiei sale, în vârstă de 3 ani şi 6 luni, pe care a supus-o repetat la acte cu caracter obscen, informează Ministerul Public.

Un bărbat a violat în mod repetat o fetiţă de 3 ani şi a supus-o la acte cu caracter obscen. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au solicitat, miercuri, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului Ciprian Gabriel Berchiş, reţinut pentru viol şi corupere sexuală. Până la acest moment al urmăririi penale, a reieşit faptul că în cursul acestui an inculpatul Berchiş a întreţinut, în mod repetat, relaţii sexuale orale cu fiica soţiei sale, partea vătămată P.M.J.F. (în vârstă de 3 ani şi 6 luni), profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa. De asemenea, în aceeaşi perioadă a săvârşit acte repetate cu caracter obscen asupra minorei. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii juridice.

ACTUALIZARE 1: Surse din poliţie confirmă

Surse din rândul poliţiei au confirmat pentru 2.actualmm.ro că un bărbat de 27 ani din judeţul Maramureş a fost arestat preventiv pentru o 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de viol şi corupţie sexuală.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA