Acasăsinucidere maramuresȘOCANT - Accident cutremurător produs în urma unei curse nebune (VIDEO)

ȘOCANT – Accident cutremurător produs în urma unei curse nebune (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Incredibil ce a putut să facă șmecherul cu Lamborghini imediat după ce a izbit în plin trei persoane.

O cursă ilegală între doi bolizi s-a terminat cu un cutremurător accident, însă nu doar asta i-a șocat pe martori, ci și reacția șoferului care a produs tragedia.

Ieșind pe jumătate din bolidul său de lux, șoferul a rămas sprijinit de portieră cu telefonul mobil în mână. În vreme ce pe asfalt zăceau victimele sale, omul ieșise pe fereastra mașinii pentru a da un telefon și a scrie mesaje. În loc să alerge la victime și să vadă în ce stare sunt, el evaluează rapid situația din mașina fumegândă și își îndreaptă foarte repede atenția spre telefon.

Vinovat de producerea accidentului este Wiyang Lautner în vârstă de 24 de ani. La volanul unui Lamborghini, tânărul era într-o cursă împotriva unui Ferrari când a pierdut controlul mașinii și a plonjat pe o alee plină de cafenele. A dat peste un cuplu care în prezent se reface în spital. Martorii spun că aceștia au fost prinși sub Lamborghini și târâți pe alee până când șoferul a lovit un copac în care s-a și oprit. Însă cei doi în vârstă de 41, respectiv 51 de ani nu au fost singurele sale victime. Un chelner de 41 de ani, de la unul dintre standurile cu vânzare de pe acea stradă, a murit pe loc informează The Sun.

Scenele cutremurătoare ale dezastrului produs la Surabaya, în Java de est au fost surprinse de o înregistrare video pe care poate fi văzut șoferul nedezlipit de telefonul său mobil. După ce și-a încheiat discuția telefonică, el a coborât în final din mașină și s-a apropiat de victime. Și atunci pare mai preocupat de telefon, decât de dezastrul produs, întrucât după ce a aruncat câteva priviri în jurul său a început să scrie de zor mesaje. Asta în timp ce oamenii au sărit în ajutorul celor răniți. În imagini se poate observa cum victimele sunt purtate pe brațe de mai mulți trecători care au sărit în ajutorul lor pentru a le transporta la spital cu mașinile personale.

Wiyang Lautner a fost arestat și se află în custodia poliției de la Dukuh Kupang. Nu se știe însă ce s-a întâmplat cu celălalt șofer, aflat la volanul unui Ferrari.

ro.blastingnews.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA