Acasă Actualitate 112 SOARTĂ CUMPLITĂ - Bebeluș aruncat la toaletă. Fetița a fost salvată de...

SOARTĂ CUMPLITĂ – Bebeluș aruncat la toaletă. Fetița a fost salvată de polițiști, însă a murit la scurt timp

DISTRIBUIȚI

SOARTĂ CUMPLITĂ  O fetiță, care s-a născut prematur, a fost scoasă vie din hazna, dar, pentru avea puțin peste un kilogram, a murit, după doar câteva ore, la Maternitatea din Ploiești.

Mama micuței este o femeie care, potrivit anchetatorilor, ar avea probleme psihice și nu are discernământ.

Unei femei, în vârstă de 34 de ani din satul Potigrafu, județul Prahova, i s-a făcut rău în gospodărie, miercuri dimineață, după ce ar fi născut prematur. Vecinii au chemat ambulanța, care a dus-o de urgență la Maternitatea din Ploiești, informează Mediafax.

Medicii și-au dat seama că femeia născuse recent și, cum nu a putut povesti ce s-a întâmplat, au alertat Poliția. Oamenii legii au descoperit un bebeluș aruncat la toaleta din gospodărie.

„Poliţiştii s-au dus acasă la aceasta să verifice. Au auzit nou-născutul plângând. Era în toaletă, iar ei l-au salvat”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Fetița, care tocmai venise pe lume, a fost transportată de urgență la Maternitate.

„Era o fetiţă, de aproximativ 1,5 kilograme, în stare gravă, hipotermică. Pe timpul transportului s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, pentru sursa citată.

Polițiștii și procurorii au demarat acum o anchetă ca să stabilească cum s-a întâmplat nenorocirea. Pentru că femeia nu ar avea discernământ, nu este clar dacă și-a aruncat copilul în toaletă, l-a născut acolo sau l-a scăpat involuntar.

Din spusele localnicilor, mama, care a crescut până la 18 ani într-un centru de plasament, ar avea probleme psihice. Cel mai probabil, mama nu va putea fi trasă la răspundere.

Info

Foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA