AcasăActualitate112SNOPIT ÎN BĂTAIE - Un jurnalist arădean a fost lovit cu bâta...

SNOPIT ÎN BĂTAIE – Un jurnalist arădean a fost lovit cu bâta de un muncitor pentru că făcea poze pe șantier, deși avea aprobare

spot_img

DISTRIBUIȚI

SNOPIT ÎN BĂTAIE Un jurnalist al presei locale din Arad a fost agresat cu o bâtă de un muncitor recalcitrant pe șantierul de pe pasajul de la CET.

 

Bărbatul nervos a rupt ecusonul jurnalistului, dar și vesta reflectorizantă cu însemnele MEDIA. Apoi a început să lovească cu o bâtă din lemn de circa un metru.

Potrivit presei locale, jurnalistul nu a răspuns violențelor bărbatului și a încercat doar să se apere de ploaia de lovituri, scrie Observator.

A urmat apelul la 112 și într-un timp foarte scurt a sosit și echipajul de jandarmi.

După sosirea jandarmilor, muncitorul a aruncat bâta și a declarat că îi pare rău de cele întâmplate. A dat vina pe faptul că este cu nervii la pământ și că este foarte stresat.

Jurnalistul a ales să nu meargă în instanță cu acest caz, ci muncitorului să îi fie aplicată o amendă contravențională. Doar pentru ca astfel de violențe reprobabile să nu se mai întâmple.

„Persoana recalcitrantă a primit o sancțiune contravențională conform Legii 61, în valoare de 200 de lei, pentru provocarea scandalului”, a declarat Daniel Monoranu, purtătorul de cuvânt al IJJ Arad.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA