spot_img
AcasăEvenimentSport”Slughiţă” a revenit în lesa lui Gigi! Fostul oier a schimbat de...

”Slughiţă” a revenit în lesa lui Gigi! Fostul oier a schimbat de 21 de ori antrenorii în 11 ani, iar Glasgow Rangers a avut 13 tehnicieni în 140 de ani!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali l-a dat afară pe Ilie Stan şi l-a adus pe Mihai Stoichiţă, cel mai slugarnic tehnician pe care l-a mai avut la echipă și cel care a rostit celebra cugetare: „Patronul are întotdeauna dreptate”.
Nebunia schimbărilor de antrenori de la Steaua a continuat ieri cu un nou episod halucinant. Gigi Becali l-a dat afară pe Ilie Stan, supărat că „roş-albaştrii” n-au obţinut decât un punct, luni seară, în Ghencea, cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, şi l-a reangajat pe obedientul Mihai Stoi­chiţă.
În numai nouă ani de când a preluat echipa „roş-al­baş­trilor”, fostul oier a schimbat de 21 de ori antrenorii, rulând 16 nume! Glasgow Rangers, celebrul club scoţian înfiinţat în 1872, a rulat în istoria de 140 de ani numai 13 tehnicieni, dintre care doar doi au avut câte două mandate!

S-a declarat mândru că este „sclav”!

Dintre cei 16 tehnicieni rulaţi de fostul oier, niciunul nu l-a întrecut în slugărnicie pe Mihai Stoi­chiţă. Nici măcar Massimo Pedrazzini, ita­lianul care l-a pus naşul copilului său pe Gigi Becali. Stoichiţă şi-a căpătat porecla de „Slughiţă” după ce a lansat celebra cugetare „Patronul are întotdeauna dreptate”!
Fanii Stelei nu-l mai au la inimă pe Stoichiţă de când acesta a venit în genunchi, la mijlocul nopţii de 18 spre 19 septembrie 2009, pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi. Cel numit de suporteri, la primul mandat (1997 – 1998), „Stoichiţă – Lippi” a devenit din 2009, „Stoichiţă – Limbi”.

Umilit mereu
Acelaşi Stoichiţă a avut un răspuns halucinant când suporterii Stelei l-au numit sclav. „Poate că sunt sclav, sunt mi­zerabil, sunt cum doresc suporterii să fiu. Accept tot, am venit la Steaua cu inima deschisă. Sunt dispus să înfrunt orice umilinţă pentru ca Steaua să meargă înainte.”
Mihai Stoichiţă a lăsat la o parte orice urmă de demnitate şi a dat fuga, ieri, la „palatul” lui Gigi Becali pentru a semna cu Steaua un contract până la vară. Tehnicianul în vârstă de 57 de ani a sosit la doar 40 de minute după ce a plecat Ilie Stan. „Patroane, acum mă urc în maşină şi vin”, l-a anunţat, anterior, pe Becali.

„N-am discutat prea mult. Ne-am înţeles asupra ace­lu­iaşi obiectiv, câş­tigarea campionatului. Steaua e singura echipă pe care accept s-o pregătesc pentru doar două luni”, a declarat Stoi­chiţă.

S-a întors în genunchi la Steaua, deşi Gigi Becali l-a mai umilit o dată, în 2010, când l-a dat afară şi nu i-a mai plătit salariul: „Lasă, Mihai, că nu stai tu în 30.000 de euro”! Gigi i-a mai transmis să nu-şi facă planuri, pentru că vrea să schimbe antrenorii lunar!

21 de antrenori a avut Steaua din 1947, anul înfiinţării, până în 2003. De când Gigi a preluat echipa, 16 nume s-au perindat pe bancă! (sursa: evz.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA