AcasăActualitate112SITUAŢII DE URGENŢĂ - Cinci incendii lichidate de pompierii maramureşeni. Principala cauză...

SITUAŢII DE URGENŢĂ – Cinci incendii lichidate de pompierii maramureşeni. Principala cauză a focului: coşurile de fum necurăţate sau neizolate

spot_img

DISTRIBUIȚI

SITUAŢII DE URGENŢĂ Pompierii maramureșeni au lichidat cinci incendii în weekend-ul trecut. Sâmbătă, 3 martie, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în holul unei locuințe.

În urma incendiului au ars diverse articole de îmbrăcăminte, cabluri electrice și circa un metru pătrat de mochetă.

Ieri, 4 martie, tot pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pe strada 22 Decembrie din localitate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe.

Au ars circa 20 kg de textile și un pat.

Tot ieri, militarii băimăreni au intervenit pe Valea Borcutului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Și în acest caz a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Astăzi dimineață, pompierii sigheteni au lichidat și ei un incendiu izbucnit la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș atrage încă o dată antenția cetățenilor asupra modului de exploatare al coșurilor de fum.

Și în acest weekend, toate incendiile lichidate de către pompieri au avut ca și cauză probabilă a incendiilor coșurile de fum necurățate sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Informaţii furnizate de ISU Maramureş

citeşte şi ÎN TRAFIC, ÎN ZONA HOTELULUI MARA – Un angajat al Jandarmeriei Maramureş a făcu infarct la volan

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA