AcasăActualitate112SITUAȚII DE URGENȚĂ - 5 incendii stise de pompierii maramureșeni în minivacanța...

SITUAȚII DE URGENȚĂ – 5 incendii stise de pompierii maramureșeni în minivacanța de Paști. O femeie și-a pierdut viața în flăcări

spot_img

DISTRIBUIȚI

SITUAȚII DE URGENȚĂ Pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 6 situații de urgență în intervalul 26 aprilie – 1 mai 2019.

Vineri, 26 aprilie, pompierii borșeni au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 35 de metri pătrați de vegetație. Militarii din Bogdan Vodă au lichidat și ei un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars aproximativ 0.30 hecatre de vegetație.

Pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au asigurat măsurile PSI la Slujba de Înviere, în data de 27-28 aprilie.

Duminică, 28.04, la Remeți pe Someș, Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit, alături de pompierii voluntari din Mireș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. În urma incendiului o femeie în vârstă de 87 de ani și-a pierdut viața. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric. Au mai ars circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier si electrocasnice.

Luni, 29 aprilie, Detașamentul Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit la niște tomberoane de gunoi de pe strada Mărășești. Au ars circa 7 tone de deșeuri menajere.

Marți, 30 aprilie, pompierii militari din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu la un adăpost de animale. Focul a mistuit circa 70 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 4,5 tone de fân.

 

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA