AcasăActualitateSocialSITUAȚIE TRAGI-COMICĂ - Soția unui băimărean a primit amendă după ce a...

SITUAȚIE TRAGI-COMICĂ – Soția unui băimărean a primit amendă după ce a ieșit din curte să prindă porcul care a fugit

DISTRIBUIȚI

Caz de râsu’ – plânsu’ în localitatea Pomi din județul Satu Mare. O femeie a primit o amendă de 2.000 de lei din partea unui polițist pentru că a ieșit din curtea casei fără a avea asupra sa declarația pe propria răspundere. Totuși, motivul pentru care femeia a ieșit în grabă din curte fără declarație este unul pe cât de simplu, pe atât de complicat: a ieșit să prindă porcul care fugise din gospodărie.

Din nefericire pentru sătmăreancă, polițistul care a întâlnit-o în goana după “Ghiță” nu a fost foarte îngăduitor, astfel că i-a completat femeii o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei. Procesul verbal a fost, totuși, încheiat în lipsă – omul legii a recunoscut că animalul putea fi un pericol pentru circulația rutieră.

Soțul femeii a publicat pe rețelele de socializare o imagine a procesului verbal, alături de un mesaj adresat polițistului:

Mulțumim dnl șef de post Pomi Sorean Ioan pentru amenda data soției mele cu ocazia în care porcul din gospodărie a fugit pe strada și soția mea na apucat sa ia declarația pe propria răspundere încălcând astfel ordonanța militara 2000 de lei ma întreb retoric cum stam cu cei ce au plantat drogurile oare se plantează ca și varza”.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA