spot_img
AcasăActualitate112SITUAŢIE REVOLTĂTOARE LA CLUJ - Un pedofil elveţian a fost "iertat" de...

SITUAŢIE REVOLTĂTOARE LA CLUJ – Un pedofil elveţian a fost „iertat” de 10 ani de închisoare, după ce a molestat 6 minori

spot_img

DISTRIBUIȚI

SITUAŢIE REVOLTĂTOARE LA CLUJ Un pedofil elvețian, condamnat inițial la 15 ani de închisoare, după ce a molestat 6 minori, a primit o reducere a pedepsei cu 10 ani, în urma apelului.

 

Potrivit gazetadecluj.ro, Curtea de Apel Cluj a dat o sentință definitivă în cazul elvețianului Lombriser Wendelin acuzat de pedofilie.

El a fost judecat la Cluj pentru că a exploatat sexual șase băieți cu vârste între 12 și 16 ani care proveneau din familii dezorganizate.

Condamnat inițial de Tribunalul Sălaj la aproape 15 ani de închisoare, magistrații clujeni i-au redus drastic pedeapsa la cinci ani și patru luni de închisoare.

De asemenea, instanța sălăjeană îl condamnase pe Lombriser Wendelin și la plata a câte 3.000 de euro pentru victimele sale, dar judecătorii clujeni au suspendat plata acestor daune.

Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian, şi Mihaela Boldijar, sunt acuzaţi de act sexual cu un minor, respectiv trafic de minori, într-o cauză a DIICOT. Victimele sunt minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani.

Potrivit DIICOT, în anul 2015, Lombriser Wendelin ar fi abordat-o în faţa gării din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela.

Femeia ar fi petrecut mult timp în zona respectivă, locuind într-o baracă amenajată în apropierea gării.

Astfel, bărbatul i-ar fi propus acesteia să-i caute „copii minori, de sex masculin, în vederea satisfacerii plăcerilor sexuale, în schimbul unor sume de bani”, spun procurorii.

„În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu şi care îşi câştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu”, precizează DIICOT.

Mihaela Boldijar încă nu a primit o condamnare definitivă de magistrații clujeni.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA