AcasăEvenimentSITUAȚIE INCREDIBILĂ ÎN MARAMUREȘ - Prefectura și Consiliul Județean în IZOLARE; șefii...

SITUAȚIE INCREDIBILĂ ÎN MARAMUREȘ – Prefectura și Consiliul Județean în IZOLARE; șefii principalelor instituții (DSP, IPJ, ISU, IJJ, DGASPC) testați după ce au intrat în contact cu președintele PNL Maramureș

DISTRIBUIȚI

SITUAȚIE INCREDIBILĂ ÎN MARAMUREȘ Situație absolut incredibilă în județul Maramureș. Toate persoanele care au participat ieri, 12 martie, la ceremonia de învestire a noului subprefect vor fi testate pentru coronavirus.

Dar asta nu e tot.

Absolut TOȚI angajații Prefecturii Maramureș și ai Consiliului Județean, dar și șeful IPJ Maramureș, șeful DSP Maramureș, șeful DGASPC Maramureș, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș, dar și jurnaliști, vor fi testați pentru a se stabili dacă au fost infectați cu virusul COVID-19.

Despre cum s-a ajuns în această situație, citiți aici:  http://www.2.actualmm.ro/pe-surse-ionel-bogdan-presedintele-pnl-maramures-in-autoizolare-la-domiciliu-a-intrat-in-contact-cu-persoane-suspecte-de-covid-19/

ACTUALIZARE:

În acest moment s-a dispus măsura autoizolării conducerii județului, dar și a angajaților aparatului executiv în Palatul Administrativ din Baia Mare. Toți cei care activează în corpul A vor rămâne izolați în clădire până la venirea rezultatelor pentru testarea în cazul lui Ionel Bogdan.

Se estimează ca rezultatul să fie cunoscut în această seară.

Conducerea si angajatii instituției prefectului nu au intrat in panica. Suntem la datorie toti, constienti de situatie, dar si responsabili. Nu intram in izolare la domiciliu, ramanem in sediu pana se va primi rezultatul probei domnului secretar de stat. In functie de acesta, DSP va lua decizii, iar noi ne vom conforma. Veti primi un comunicat de la Consiliul Judetean Maramures care este administratorul Palatului Administrativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului, Dan Bucă.

Între timp, corpul B se pare că a fost evacuat și va fi dezinfectat. Urmărim subiectul și vom reveni cu amănunte pentru dumneavoastră.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA