spot_img
AcasăAdministrațieSITUAȚIE COVID-19 BAIA MARE - S-ar putea închide din nou restaurantele, piscinele,...

SITUAȚIE COVID-19 BAIA MARE – S-ar putea închide din nou restaurantele, piscinele, sălile de spectacol în municipiu

DISTRIBUIȚI

Sărbătorile au trecut, anul nou a venit iar situația epidemiologică a început să se înrăutățească alarmant în municipiul Baia Mare. Dacă la ieșirea din carantina zonală de acum două luni rata incidenței infectărilor la 1.000 de locuitori (în 14 decembrie era de 2,4), la ultima raportare a DSP Maramureș, în data de 7 ianuarie, a crescut la 3,79.

În data de 17 decembrie 2020, CJSU Maramureș a aprobat un set de măsuri în care este specificat faptul că “se interzice activitatea cu publicul a restaurantelor, barurilor și cafenelelor în interiorul clădirilor, în unitățile administrativ-teritoriale unde rata de incidență este mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori. Acești operatori economici pot prepara hrana și comercializa produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, în sistem take-away și cateringSe interzice activitatea cu publicul a restaurantelor, barurilor și cafenelelor în interiorul clădirilor, în unitățile administrativ-teritoriale unde rata de incidență este mai mare de 3 cazuri la 1000 de locuitori. Acești operatori economici pot prepara hrana și comercializa produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, în sistem take-away și catering”. Aceiași regulă se aplică și sălilor de spectacole, cinematografelor, piscinelor, locurilor de joacă din spații închise.

Contactați de ActualMM.ro, reprezentanții CJSU ne-au transmis că, până la acest moment, nu s-a luat vreo decizie în acest sens. Potrivit acestora, DSP Maramureș ar trebui să emită azi un nou raport al incidențelor pentru fiecare UAT din județ, urmând să se ia o decizie în funcție de rezultatul acestuia.

 

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA