spot_img
Acasăsinucidere maramuresSITUAȚIA SE AGRAVEAZĂ – După SUA, a venit rândul Rusiei să facă...

SITUAȚIA SE AGRAVEAZĂ – După SUA, a venit rândul Rusiei să facă manevre militare la granița cu Coreea de Nord

DISTRIBUIȚI

SITUAȚIA SE AGRAVEAZĂ  După ce bombardierul strategic american B1-B a efectuat un survol în apropierea coastei estice nord-coreene, și Rusia își pregătește acum parașutiștii militari pentru un exercițiu de amploare în proximitatea graniței cu Coreea de Nord.

Parașutiștii ruși vor derula un exercițiu de sărituri din avioane militare în regiunea Primorie, din Orientul Îndepărtat al Rusiei, care se învecinează cu statul nord-coreean la sud. Manevra militară tactică „la scară largă” se va desfășura „la mijlocul lunii octombrie”, a anunțat vineri Ministerul rus al Apărării, relatează Newsweek.

Potrivit sursei citate, după aterizare, trupele vor efectua, de asemenea, „marșuri pe mai mulți kilometri”.

Regiunea Primorie este singurul segment de frontieră dintre Rusia și Coreea de Nord. Kremlinul a negat anterior informația că ar desfășura masiv trupe în vecinătatea graniței pe fondul tensiunilor belicoase din Peninsula Coreeană.

La începutul acestei săptămâni, senatorul rus Franz Klintsevici a afirmat că Moscova va interpreta orice declarație de război a Statelor Unite la adresa Coreei de Nord drept o amenințare față de securitatea Rusiei, din cauza apropierii geografice dintre cele două țări.

După ce regimul lui Kim Jong-un a nesocotit mai multe dintre cerințele Beijingului, China a decis să ia o măsură drastică împotriva Coreei de Nord, cerând companiilor nord-coreene care operează pe teritoriul său să pună capăt oricărei activități.

Ministrul chinez al comerțului a declarat, într-un comunicat de presă, că afacerile nord-coreene, antreprenorii și francizele nord-coreene care operează pe teritoriul Chinei au la dispoziție 120 de zile să se închidă.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA