spot_img
AcasăAdministrațieSISTEM INFORMATIC, CĂZUT – Maramureșenii care au solicitat eliberarea pașaportului electronic pe...

SISTEM INFORMATIC, CĂZUT – Maramureșenii care au solicitat eliberarea pașaportului electronic pe site-ul Prefecturii Maramureș, nevoiți să se prezinte personal la punctele de lucru

DISTRIBUIȚI

SISTEM INFORMATIC, CĂZUT  Având în vedere defecțiunile la sistemul informatic de programare electronică la punctul de lucru Sighetu Marmației pentru preluarea solicitărilor în vederea eliberării pașaportului simplu electronic, vă comunicăm următoarele:

Cetățenii care s-au programat pe platforma online www. prefecturamaramures.ro pentru punctul de lucru Sighetu Marmației, iar sistemul informatic a înregistrat din eroare data de 9 aprilie a.c., se pot prezenta în data de 26 martie a.c. pentru a le fi preluate cererile la punctul de lucru din Sighetu Marmației sau în zilele următoare la sediul din Baia Mare.

Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple Maramureș deține datele persoanelor programate eronat în data de 9 aprilie a.c.,, iar ele vor fi preluate de către angajații care se vor deplasa luni, 26 martie la Sighetu Marmației.

De asemenea, menționăm faptul că cetățenii își pot face programare electronică și pe platforma  <https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.xn--epaapoarte-wxd.ro%2F&h=ATN5t61sJvQqLQEIPXxOf7BUq_jYsMC5SAGX1CIsKGIGVRXBH7zbpECB65l1U01_Dh1P3F-uwz3Ckf2AjC0MbiVEAx8d6IHiFl7yOMW7W3sk4Cq6M2Xz0T484Gytw0bDKJoQZ_o> www.epașapoarte.ro, iar datele le vor fi preluate și prelucrate la ghișeul desemnat pentru programul de lucru cu publicul de la sediul din municipiul Baia Mare.

Informații furnizate de Instituția Prefectului județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA