spot_img
AcasămodeleSINUCIDERE - (VIDEO) S-a spânzurat de un copac lângă sediul Jandarmeriei

SINUCIDERE – (VIDEO) S-a spânzurat de un copac lângă sediul Jandarmeriei

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost găsit, joi, spânzurat într-un copac din municipiul Satu Mare, iar Poliția a reușit deja să îl identifice, bănuind că acesta s-a sinucis. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, care locuia într-unul din cele două blocuri ANL de pe Bulevardul Cloșca.

Potrivit vecinilor, victima, Sorin Crișan, fost angajat la Finanțele Publice, care ar fi avut probleme psihice, ar fi dispărut de acasă de mai multe zile, însă nimeni nu s-a gândit că cel mai negru scenariu ar putea fi posibil. Corpul neînsuflețit al bărbatului, spânzurat de un copac aflat în spatele sediului Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, la câțiva pași de blocul în care locuia împreună cu soția și fiica lor, a fost observat de un trecător, care a alertat Poliția.

Bărbatul a dispărut de acasă miercuri iar când soţia sa reîntors de la serviciu, a găsit câinele închis în casă şi a ştiut încă de atunci că ceva s-a întâmplat cu soţul său. L-a căutat prin zonele învecinate dar nu a reuşit să îl găsească iar astăzi, împreună cu vecinii, urmau să îl caute din nou. Potrivit familiei, bărbatul avea un handicap auditiv, motiv pentru care s-a şi pensionat. Se pare că în ultimele zile, Sorin Crişan a fost mai abătut lucru observat şi de către vecini dar atunci când l-au întrebat ce anume îl frământă, acesta spunea că doar problemele de zi cu zi.

Sora victimei a declarat că toate problemele au început acum opt ani de zile când Sorin a fost disponibilizat iar handicapul pe care l-a avut s-a transformat treptat într-o corvoadă pentru el. Avea dureri mari şi un ţiuit permanent în urechi, după ce nervul auditiv i-a fost afectat iar medicamentele nu îl mai ajutau.

După ce vicitima a fost descoperită, la faţa locului a ajuns şi soţia acestuia. La auzul veştii, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să coboare victima din copac.

După primele cercetări, polițiștii nu au găsit asupra bărbatului vreun bilet, însă anchetatorii cred că au de-a face cu o sinucidere. (voceatransilvaniei.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA