AcasăActualitate112SINUCIDERE INEXPLICABILĂ - Patronul unui bar și-a luat viața în a treia zi...

SINUCIDERE INEXPLICABILĂ – Patronul unui bar și-a luat viața în a treia zi de Paşti

spot_img

DISTRIBUIȚI

SINUCIDERE INEXPLICABILĂ Patronul unui bar din Craiova, Ionuţ Neacşu, s-a sinucis marţi dimineaţă, chiar în a treia zi de Paşte. Bărbatul se afla în vizită la un grup de prieteni.

Fostul patron al barului avea 33 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament, care era la etajul trei. Blocul se afla pe strada Dezrobirii din Craiova.

Ionuţ a alea să își pună capăt zilelor în locuinţa unde se mai aflau alte două persoane şi iubita sa. Cineva a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor, potrivit Gazeta de Sud.

„Acolo se afla o persoană căzută de la înălţime. Victima încă respira, însă era inconştientă. Sângera la nivelul capului şi avea o plagă la nivelul braţului drept. I s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportată la spital“, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia.

„La noi a fost adus la ora 6.45 şi se afla în stop cardio-respirator, cu politraumatisme prin cădere de la înălţime. S-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat. La ora 8.26 s-a înregistrat decesul”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Autoritățile au demarat o anchetă, iar în urma mai multor audieri, oamenii legii eu stabilit că este vorba despre o sinucidere.

ionut neacsu

Vestea morții lui Ionuţ este cu atât mai surprinzătoare, mai ales că doar cu câteva ore înainte de nefericitul incident el petrecuse alături de iubita sa şi de câţiva prieteni în barul unde era patron.

În acea noapte, în jurul orei 2.00, iubita sa chiar a publicat pe un cont de socializare o fotografie în care apărea şi tânărul. Zâmbea şi îşi ţinea iubita de mână.

„În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să-mi găsesc cuvintele pentru că nimic nu-mi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. A plecat de lângă mine pentru totdeauna tot ce am iubit mai mult în viața asta“, a scris iubita bărbatului pe o pagină de Facebook.

„Dumnezeu să-ţi dea pace sufletului tău și fericire acolo unde tu ai ales să mergi. Dumnezeu să te ierte! Vei rămâne mereu în sufletul meu”, a scris un prieten bun de-al tânărului.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA