AcasăLifestyleSingurul produs de care ai nevoie pentru a-ți impresiona musafirii: cristal Bohemia

Singurul produs de care ai nevoie pentru a-ți impresiona musafirii: cristal Bohemia

DISTRIBUIȚI

Cu ce rămân musafirii noștri pe urma unei vizite? Să fie mâncărurile cu care i-am servit? Sau curățenia pe care ai făcut-o timp de mai multe ore? Nu! Răspunsul cel mai simplu este cristalul de Bohemia. Acestea fiind spuse, astăzi venim la tine să îți prezentăm 5 produse din cristal bohemian. Și nu orice produse, ci de la Class Gifts.

5 obiecte din cristal Bohemia pe care musafirii le vor ochi din prima

Ce este cristalul de Bohemia? Doar unul dintre cele mai renume cristale de pe piața actuală. Aceste nu este cunoscut doar de acum câțiva ani, ci de sute de ani încoace. Cehii s-au depășit pe sine în meșteșugul lor: aceea de a dărui lumii un cristal excepțional.

Produsele din cristal de Bohemia sunt la mare căutare în ultimul timp. Deși sunt obiecte decorative, acestea pot fi folosite și pentru uzul personal. Și, bineînțeles, pot fi oferite drept cadouri. Magazinul Class Gifts este magazinul online de unde vă puteți achiziționa viitoarele produse din cristal bohemian.

Așadar, întrebarea noastră de astăzi este: ce văd musafirii în locuința noastră și rămân profund impresionați? Lista noastră de astăzi se rezumă la:

  1. Set pahare cristal (vin, cognac, șampanie, whisky);
  2. Tăvi cristal;
  3. Vaze cristal;
  4. Suport lumânări cristal;
  5. Ramă foto cristal;
  6. Icoane cu rame din cristal.

Set pahare cristal pentru diverse băuturi clasice

Primul lucru pe care cineva venit în vizită îl vede este minunatul set de pahare cristal. De ce este acesta primul lucru pe care îl vede? Pentru că suntem obișnuiți să ne servim musafirii cu ceva de fiecare dată când vin la noi în vizită.

Seturile de pahare din cristal de Bohemia de la Class Gifts sunt în număr mare și te așteaptă să le achiziționezi! Poți alege între seturile de vin alb sau roșu, șampanie, whisky, cognac sau chiar și apă!

Tăvi din cristal sunt o bucurie să le ai în casă

Un al doilea produs care a ajuns pe lista noastră de astăzi sunt bolurile de cristal. Dacă ne servim musafirii cu ceva de băut, în mod obișnuim îi mai servim și cu altceva.  Pe o frumoasă tavă din cristal le putem servi musafirilor o delicioasă prăjitură de casă.

În aceeași ordine de idei, tăvile din cristal sunt folosite și drept suport pentru pahare. Poți achiziționa o tavă din cristal alături de un set pahare cristal! Am menționat că comanda vine a doua zi, fără să o aștepți prea mult?

Vaze din cristal de Bohemia pentru cele mai frumoase flori

De cele mai multe ori, musafirii aduc daruri pentru cei ai casei. Iar de obicei, doamnele primesc flori. Pentru buchetele de flori, e nevoie de o vază. Acea vază poate fi chiar o vază din cristal de la magazinul online Class Gifts.

Numeroase modele de vaze stau nerăbdătoare pe rafturile virtuale ale magazinului. Te interesează o vază mai înaltă, de 30 cm sau una mai micuță? Nicio grijă, poți avea orice mărime îți dorești! Poți opta chiar și pentru un suport de flori, în forma cornului abundenței din cristal.

Suport lumânări din cristal

Un al patrulea obiect de care poate dispune o locuință sunt suporturile de lumânări. Suporturile de lumânări sunt ideale atunci când dorești să ai parte de seri romantice alături de partener. Să fii sigur/ă că musafirii le vor ochi de îndată dacă acestea sunt de cristal!

Modelele dintre care poți alege sunt:

  • Sfeșnic din cristal de Bohemia model Prince de 25.5 cm;
  • Sfeșnic din cristal de Bohemia model Stil de 14 cm.

Cristalul de Bohemia prinde forma multor produse! Tot ce trebuie să faci este să dai o tură site-ului Class Gifts și să alegi ce îți place.

Rame foto din cristal de Bohemia

Un ultim produs pe care nu dorim să îl lăsăm pe din afară sunt ramele din cristal de Bohemia. Încă se mai poartă moda cu fotografii înrămate. Sunt o modalitate minunată de a-ți păstra vii amintirile cu oamenii dragi din viața ta.

Acestea fiind spuse, după ce termini de citit acest articol, nu uit să vizitezi site-ul magazinului online Class Gifts. Pe lângă produsele prezentate mai sus, te mai așteaptă încă multe altele! Chiar și noi ne gândim să ne achiziționăm câte ceva, vine vara cu noi promoții Class Gifts de nerefuzat!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA