spot_img
Acasăsinucidere maramuresSINGLE NOU - Pepe oferă celor ce iubesc ”Picături de Dragoste” (VIDEO)

SINGLE NOU – Pepe oferă celor ce iubesc ”Picături de Dragoste” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Atunci când vorbim de iubire inevitabil vorbim și depre pasiune, iar când vine vorba de pasiune transpusă pe portative, Pepe este cel care poate rezuma totul în cel mai sincer și cel mai simplu mod posibil. Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, Pepe a făcut o surpriză extraordinară fanilor, oferind celor ce iubesc posibilitatea exprimării prin muzică a sentimentelor lor, lansând “Picături de Dragoste”.

Piesa este produsă în întregime de către artist atât în ceea ce privește partea de compoziție cât și din punct de vedere al versurilor și cu siguranță acesta este motivul pentru care i se potrivește atât de bine, ca și linie melodică, dar și ca mesaj, ca și interpretare.

“Picături de dragoste” este o piesă lucrată mult timp și cumva acest lucru se simte. Din când în când mai adăugam ceva la ea pentru că nu eram eu convins că am spus totul. Acum sunt sigur că nu ai cum să definești în întregime ce înseamnă iubirea și cu siguranță nu ai cum să rezumi totul în cinci minute. Mă bucură foarte mult faptul că piesa a fost primită atât de bine de către public și promit că voi continua și această linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii mă definesc în mare parte ca și artist și de aceea la o perioadă de timp single-ul pe care îl voi lansa va fi ca și o continuare a tot ceea ce înseamnă “Picături de Dragoste”.

Noul single a fost lansat și cu un videoclip, echipa DAW, cea care a produs partea video alegând să urmărească îndeaproape ideea generală a lucrurilor, mai multă trăire și mai puține lucruri sofisticate, mai multă pasiune și mai puține artificii tehnice. George Potcovaru semnează imaginea, iar Alex Toma este producătorul executiv. Bogdan Grigore de la Arta-Digitala.Ro deține creditele pentru fotografiile ce însoțesc întreaga campanie de promovare. Din punct de vedere muzical, noul single “Picături de Dragoste” este o producție Pepe Latin Music, echipa proprie a artistului ocupându-se totodată și de partea de publishing.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA