AcasăslolvaciaSINGLE NOU - Elena Gheorghe lansează piesa şi videoclipul „Acasă la noi”

SINGLE NOU – Elena Gheorghe lansează piesa şi videoclipul „Acasă la noi”

DISTRIBUIȚI

“Caută ce ai nevoie în lumea largă, dar regăseşte-ţi inima acasă” – este mesajul piesei tradiţionale de sărbători a Elenei Gheorghe.

“Acasă la noi” este piesa care deschide sezonul sărbătorilor de iarnă. Cel mai recent single al Elenei Gheorghe continuă tradiția artistei de a lansa în fiecare decembrie o piesă dedicată celei mai frumoase luni din an.

“E prima dată când m-am implicat direct în creația versurilor unei piese pe care o interpretez. împreună cu Adi Cristescu și Nasty, am pus în #acasalanoi toate gândurile mele către cei dragi, către oamenii care îmi sunt mereu alături și am împărtășit tot ce simt la sfârșitul unui an plin de provocări și de încercări pentru noi toți; acasă e acolo unde ne este inima și, oricâte căutări am face în lumea largă, știu sigur că răspunsurile și iubirea sunt mereu acasă, lângă oamenii nostri”, spune artista.

“Poezia #acasalanoi este inspirată din emoția nerăbdării pe care o simt din plin atunci când sunt departe de familia mea; este inspirată de toată bucuria, melancolia, duioșia care mă încearcă pe drumul spre casă. Este o poezie scrisă și cu gândul la toți cei care sunt departe de ai lor un an întreg, le înțeleg din suflet dorul care-i încearcă în zilele, orele în care se întorc în țara; este despre toate drumurile noastre și încrederea în liniștea și pacea de <Acasă la noi>”, continuă Elena.

Emoția piesei este completată de o poveste vizuală foarte simplă, semnată de regizorul Florin Botea, filmată într-o zi frumoasă de noiembrie, cu o lumină care învinge ceața și un soare care încălzește bruma.

“Am cântat în fața camerei așa cum vorbesc celor din sufletul meu, din toată inima, cu sinceritate și cu încrederea că vom avea sărbători frumoase, acasă, în liniste”, povestește Elena.

“Acasa la noi” este o nouă colaborare a Elenei cu producătorul muzical și compozitorul Adi Cristescu și este înregistrată în studioul Nani Records.

 

Adrian Tudor

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA