spot_img
Acasăsinucidere maramuresSINGLE NOU - Delia și Deepcentral lansează piesa și videoclipul “În gura...

SINGLE NOU – Delia și Deepcentral lansează piesa și videoclipul “În gura ta” (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pentru 2015 este clar: artistul anului a fost Delia! Artista a depășit record după record, atât în topurile muzicale, cât și pe YouTube (peste 70 de milioane de vizualizări).

2016 începe fulminant! Delia lansează, alături de Deepcentral, “Gura ta” – o piesă mult așteptată, de o sensibilitate ieșită din comun, ce scoate în evidență și o altă față a Deliei, cea delicată.

“Gura ta” este doar un început, o primă parte din mega-concertul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului, așa că, Welcome to Deliria – chapter 1!

„Gura este interpreta spiritului și a inimii omului, iar buzele simbolul senzualității. Citește-mi pe buze și atunci când tac, căci ele trădează sentimente și stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze și felul de a fi al omului. ‘Gura ta’ e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafață o parte din mine ce a stat ascunsă câțiva ani”, declară Delia.

O co-producție Cat Music și Universal România, “Gura ta” este scrisă și compusă de către cei de la Deepcentral, George Călin și Doru Todoruț. Videoclipul, plin de mister, este regizat de către Bogdan Daragiu, iar echipa de beauty a Deliei este formată din Andra Manea (make-up), Camelia Negrea (hairstyle) și Andra Moga (styling).

Adrian Tudor

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA