AcasăActualitateSocialSIMULARE - Cutremur urmat de doua incendii la Colegiul Tehnic Transporturi Auto...

SIMULARE – Cutremur urmat de doua incendii la Colegiul Tehnic Transporturi Auto Baia Sprie

DISTRIBUIȚI

Marti, 12 noiembrie, la ora 13,00 la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie va avea loc o simulare de incendiu, la care vor particpa toate institutiiile incluse in Planul Rosu de Interventie a judetului Maramures.

Simularea de incendiu are drept scop imbunatatirea abilitatilor de interventie a echipajelor de urgent din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, SMURD Maramures, Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, precum si a celor de la Serviciul de Ajutor Maltez in Romania, sucursala Baia Mare. De asemenea, exercitiul are rolul de a constientiza elevii si cadrele didactice din cadrul colegiului nostrum asurpa importantei unui raspuns rapid si organizat in caz de situatie de urgent pentru a evita pe cat posibil victimele omenesti.

Exercitiul va simula izbucnirea a doua incendii in interiorul Colegiului Tehnic Transporturi Auto Baia Sprie, ca urmare a unui cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter. Incendiile afecteaza parterul institutiei si laboratorul de chimie. Drept urmare, sunt inregistrate 12 victime cu diverse trauma – 4 adulti si 8 elevi – pe care echipajele de urgent trebuie sa le evacueze si sa le acorde ingrijiri medicale.

Informatii furnizate de prof. Ionel Matan, director Colegiul Tehnic Transporturi Auto Baia Sprie

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA