spot_img
AcasăEvenimentSILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES aduce pe piaţa din Transilvania branduri de renume...

SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES aduce pe piaţa din Transilvania branduri de renume pentru industria auto, a confecţiilor metalice şi a construcţiilor de maşini

DISTRIBUIȚI

SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES este o firmă baimareană, cu capital românesc, importator şi distribuitor în România de echipamente industriale şi comerciale. Un traseu singur şi asumat al afacerii sale a adus-o în poziţia de reprezentant al unor brand-uri de prestigiu. Orice afacere de profil poate să crească, să se dezvolte şi să ţină pasul cu noutaţile tehnologice dacă apelează la soluţii profesioniste.

Producător de renume mondial  în domeniul sculelor de mână, BETA-TOOLS este lider în producţia de scule profesionale de mână utilizate într-o mare varietate de domenii de lucru:  în construcții, în industria hidraulică, electrotehnică și în industria de automobile. Cu o vechime de 80 de ani în domeniul producţiei de scule profesionale şi echipament specializat de protecţie,  BETA-TOOLS deţine trei (3) fabrici de producţie în Italia şi peste 12.000 de articole.

Dintre producătorii de renume în domeniul sudurii,  IWELD INDUSTRIAL este unul din cei mai mari producători de aparate de sudură industriale şi semiprofesionale din Europa. De peste 15 ani, cu investiţii constante  în cercetare şi dezvoltare,  IWELD INDUSTRIAL aduce mereu îmbunătăţiri aparatelor şi sistemelor de sudură utilizate în realizarea proiectele în industria auto, a confecţiilor metalice grele, a şantierelor navale. Lucrează cu stocuri generoase  de produse: aparatură pentru sudură, echipamente şi consumabile. Printre produsele din portofoliu se regăsesc compresoarele Chicago Pneumatics, abrazive Swaty Comet, maşini electrice  Milwaukee Tool.

Intrarea pe piaţa regională a celor două branduri de renume a fost marcată de un eveniment exclusivist desfăşurat vineri în Baia Mare, unde au participat reprezentanţi ai firmelor menţionate mai sus şi clienţi locali din domeniul industriei auto şi a confecţiilor  metalice.

Evenimentul organizat de Siltec Global Technologies  în  parteneriat cu BETA-TOOLS şi  IWELD INDUSTRIAL a avut ca şi partener de mobilitate dealer-ul auto ATP Motors,  reprezentant autorizat de vânzare şi service Mercedes-Benz.  Cele mai noi modele de la Mercedes-Benz au fost prezentate cu această ocazie: noul şi impresionatul GLE SUV , respectiv clasa A –  acum propusă cunoscătorilor în varianta limuzina.

„SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES  doreşte să ofere clienţilor produse şi servicii la un nivel înalt de calitate. Nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre de consultanţă în vederea achiziţionării, punerii în funcţiune şi exploatării produselor aparţinătoare brandurilor pe care SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES  le comercializează” este invitaţia lansată de ing. Vlad Pop.

Pentru consultanţa, prezentare şi comenzi clienţii sunt invitaţi la adresa firmei din Baia Mare,  str. Lăcatuş nr. 12, de luni până vineri între orele 8:00 – 16:30. On-line pot accesa site-ul http://siltec.ro/

 

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la: [email protected]   |  +40 751 342 342

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA