AcasăActualitateSocialSIGURANȚĂ ÎN VACANȚĂ – Elevii din Dumbrăvița aflați în vacanță s-au alăturat...

SIGURANȚĂ ÎN VACANȚĂ – Elevii din Dumbrăvița aflați în vacanță s-au alăturat polițiștilor la ora de prevenire a delicvenței

spot_img

DISTRIBUIȚI

SIGURANȚĂ ÎN VACANȚĂ   Chiar dacă elevii se află în perioada vacanţei de vară, misiunile de prevenire a delicvenţei juvenile continuă. De această dată, ora de prevenire s-a ţinut în aer liber, în comuna Dumbrăviţa.

Copilărie este magică, dar nu este lipsită de pericole uneori. Activităţile şi jocurile din tabără au fost completate astfel cu sfaturi pentru o vacanţă în siguranţă. Pentru că este o perioadă în care poate stau mai mult timp singuri, o perioadă în care petrec mai mult timp în mediul online, sfaturile poliţiştilor au fost de natură a-i feri pe copii de pericolele la care se expun uneori, inconştienţi de consecinţe.

În pericol se pot afla şi dacă merg în vacanţă cu părinţii în locuri aglomerate, pe plajă, la concerte, atunci când merg cu rolelele.

Relaxaţi, dar în acelaşi timp interesaţi, de povestea unei zile de vacanţă s-a desfăşurat într-un decor aparte. Personajele principale, elevi, poliţişti, ofiţeri patrupezi. Poliţiştii le-au urat la final o vacanţă de vis, fără incidente sau evenimente negartive!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA